کد خبر:۹۳۲۴۶۵

صرافی‌ها و کیف پول‌های تقلبی

سرمایه گذاری مردم در ارز‌های دیجیتال، شیوه‌های کلاهبرداران در فضای مجازی را تغییر و کلاهبرداران با ایجاد صرافی‌های تقلبی و صفحات جعلی فیشینگ و یا تیم‌های پشتیانبی تقلبی در صدد کلاهبرداری و سرقت از حساب‌های بانکی شهروندان می‌باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نوسانات بازار سرمایه گذاری و شرایط اقتصادی کشور، مردم را به سمت سرمایه گذاری ارزی دیجیتال سوق داده و کلاهبرداران با اطلاع از این موضوع مسیر حرکت خود را تغییر داده و اقدام به کلاهبرداری از هموطنان با عنوان سرمایه گذاری ارز دیجیتال می‌کنند؛ که می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:
صرافی‌ها و کیف پول‌های تقلبی: دنیای ارز‌های دیجیتال پر از صرافی‌های متقلبی است که یک‌شبه به وجود می‌آیند و ناپدید می‌شوند. در مورداستفاده از این صرافی‌ها باید به‌شدت جانب احتیاط را رعایت کنید، زیرا ممکن است ارز‌های دیجیتال یا پول نقدتان را به سرقت ببرند.
صفحات جعلی و فیشینگ: کلاهبرداران در این نوع حمله، آدرس وب‌سایتی را به اشتراک می‌گذارند که دقیقاً مشابه وب‌سایت اصلی یا وب‌سایت جدیدی است که اطلاعات محرمانه شمارا ضبط و سپس از آن‌ها برای هک‌کردن سایر حساب‌ها استفاده می‌کند.
تیم‌های پشتیبانی تقلبی: نوع دیگری از حملات فیشینگ و کلاهبرداری، هنگامی اتفاق می‌افتد که کلاهبرداران ادعا می‌کنند تیم پشتیبانیِ صرافی خاص هستند و از شما اطلاعات شخصی، واریز وجوه یا رمز عبور را درخواست می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار