آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۲۶۳۱

دست و پنجه نرم کردن ۱۵۵ میلیون نفر با بحران غذا

گزارش جدید «شبکه جهانی مقابله با بحران غذا» نشان می‌دهد تعداد افرادی که دارای امنیت غذایی نبوده و نیازمند کمک فوری برای حفظ حیات خود هستند، سال گذشته به بالاترین سطح در ۵ سال اخیر رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، گزارش جدید «شبکه جهانی مقابله با بحران غذا» نشان می‌دهد تعداد افرادی که دارای امنیت غذایی نبوده و نیازمند کمک فوری برای حفظ حیات خود هستند در سال گذشته به بالاترین سطح در ۵ سال اخیر رسیده است.

این آژانس انسان‌دوستانه که توسط اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد ایجاد شده است اعلام کرد از سال ۲۰۱۷ به بعد این وضعیت در حال بدتر شدن است.

سال گذشته ۲۰ میلیون نفر به تعداد گرسنگان جهان افزوده شد و تعداد کل این افراد به ۱۵۵ میلیون نفر رسید.

در این گزارش آمده است: یک سال پس از اعلام پاندمی کرونا چشم‌انداز ۲۰۲۱ و پس از آن تیره و تار به نظر می‌رسد. درگیری‌های داخلی و محدودیت‌های وضع شده برای مقابله با کرونا مشکلاتی اقتصادی به وجود آورده و تهدیدات مداوم آب‌وهوایی همچنان بحران غذا را تشدید خواهد کرد.

طبق این گزارش در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۳۳ میلیون نفر در بدترین شرایط فاجعه‌بار بحران فوق حاد غذایی قرار دارند. به این ترتیب کشور‌های بورکینافاسو، سودان و یمن برای جلوگیری از مرگ‌ومیر گسترده افراد نیازمند کمک فوری هستند.

طبق این گزارش ۲۸ میلیون نفر هم در شرایط حاد بحران غذا قرار دارند؛ یعنی یک قدم با مرگ ناشی از گرسنگی فاصله دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار