آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۳۸۶۵

مهرعلیزاده: حذف اقلام بسیاری از سفره‌های مردم اقتصادی به نظر می‌رسند

سیاسی اصلاح طلب در نشست خبری پس از ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: حذف اقلام بسیاری از سفره‌های مردم گرچه اقتصادی به نظر می‌رسند، اما ریشه در ضعف‌های مدیریتی دارد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن مهرعلیزاده از کاندیدا‌های ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: تنگدستی بیکاری و برخی شکاف‌های اجتماعی ویژه‌ای که در طول چند سال گذشته ایجاد شده است و فاصله طبقاتی بسیار آشکار و غیر قابل تحمل و غیر قابل باور شرایطی را به وجود آورده که دولتی که در امسال تشکیل خواهد شد دولتی باشد با اولویت‌های اقتصادی.

او افزود: از سوی دیگر اختلاف‌نظر‌ها بنیز کشمکش‌های داخلی در عرصه داخلی ایجاد شده موجب و رساندن به منافع ملی کشور و نیز از بین بردن آرامش فکری و آسایش مردم شده است دولتی را می‌طلبد که با روحیه عملگرایانه و دارای تعامل بتواند همه مردم و فعالیت گروه‌های مختلف اجتماعی و فکری مختلف را در کنار هم قرار بدهد تا در نهایت بتوانیم راه حل‌های معطوف به رفع مشکلات اقتصادی تولید در بازار‌های بین‌المللی را برای مردم به ارمغان بیاوریم.

مهرعلیزاده ادامه داد: حذف اقلام بسیاری از سفره‌های مردم گرچه اقتصادی به نظر می‌رسند، اما ریشه در ضعف‌های مدیریتی دارد که باید به صورت اساسی مداوا شود به نظر من اصلاح امور اقتصادی تولید و خلق ثروت حاصل هم اندیشی همه سلایق و از بین رفتن کشمکش‌های بی حاصل در کشور است.

این چهره سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: در یک کلمه اعلام می‌کنم امروز اولویت کشور اقتصاد است برای رفع مشکلات اقتصادی و برای ریشه کن شدن فقر و تنگدستی، جلوگیری از اوضاعی که هر روز شاهد آن بوده و هستیم، افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، افزایش فاصله بین قدرت خرید مردم و قیمت‌ها و اشکال در حوزه تولید و وابستگی بیش از پیش به درآمد‌های نفتی و توقف و رکود شدید و در اثر آن بروز بیکاری و فقر زمانی می‌تواند مداوا شود. از این رو رئیس جمهور آینده باید فردی عملگرا با داشتن ویژگی‌های خرد، میانی و کلان در زمینه‌های مختلف کشور داری از جمله مسائل اقتصادی به ویژه و همین طور مسائل اجتماعی سیاسی و فرهنگی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار