کد خبر:۹۳۳۹۴۲
بازگشت به خانه برای درمان؛

رابرت دنیرو هنگام ساخت فیلم تازه اسکورسیزی مجروح شد

رابرت دنیرو بازیگر مطرح سینمای آمریکا در حالی که مشغول بازی در فیلم جدید اسکورسیزی بود، مجروح شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از ورایتی، رابرت دنیرو که برای فیلمبرداری فیلم «قاتلان ماه کامل» جدیدترین فیلم مارتین اسکورسیزی در اوکلاهما حضور داشت، به دلیل جراحت به خانه‌اش در نیویورک بازگشت.

این فیلم که در اوکلاهما در حال فیلمبرداری است با بازی رابرت دنیرو و لئوناردو دی کاپریو ساخته می‌شود.

هنوز روشن نیست جراحت دنیرو تا چه حد جدی است؛ اما این جراحت سر صحنه فیلمبرداری ایجاد نشده بلکه در زمان استراحت وی رخ داده و پای او آسیب دیده است.

«قاتلان ماه کامل» که برای اپل تولید می‌شود در مناطق سرخپوست نشین باتلسویل، پاهوسکا و اوسیج کانتی در اوکلاهما فیلمبرداری می‌شود.

گفته شده دنیرو پنج‌شنبه راهی نیویورک شد تا جمعه به اقدامات پزشکی بپردازد.

البته قرار بود وی به زودی چند هفته‌ای از تولید فاصله بگیرد و هنوز روشن نیست که آیا او دوباره در مکان فیلمبرداری حاضر می‌شود یا خیر.

به گفته نشریات محلی خیابان‌های یکی از محله‌های تولید فیلم در هفته‌های اخیر حسابی به هم ریخته شده بود تا فضای سال ۱۹۱۹ را تداعی کند و اتومبیل‌های قدیمی نیز در خیابان‌ها حرکت می‌کردند و در صحنه‌ای از فیلم دنیرو در حال راندن یکی از اتومبیل‌های قدیمی دیده شده بود.

این فیلم با بودجه نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار ساخته می‌شود و دوشنبه گذشته اولین عکس رسمی فیلم از صحنه‌ای با حضور دی کاپریو در اینستاگرام وی منتشر شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار