آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۴۰۹۰
با موضوع ساخت غشای نانوساختار تبادل کاتیون؛

فراخوان شرکت در چالش نوآوری منتشر شد

علاقه‌مندان شرکت در فراخوان چالش نوآوری با موضوع ساخت غشای نانوساختار تبادل کاتیون، تا ۲۱ خرداد ماه فرصت دارند طرح مفهومی خود را به‌صورت آنلاین ثبت کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یکی از مهم‌ترین قطعات در پیل‌های سوختی، پیل‌های الکترولیز و ژنراتور‌های هیدروژن، «غشای تبادل یونی» است. امروزه رایج‌ترین استفاده صنعتی این نوع غشا، در پیل‌های الکترولیز آب نمک برای تولید گاز کلر است. غشای تبادل یونی در این فرآیند نقش محوری دارد و خاصیت تراوایی آن برای یون سدیم، امکان جداسازی گاز کلر را فراهم می‌سازد. در حال حاضر با وجود مصرف بالای این غشا در داخل کشور در صنعت پتروشیمی و واحد کلر آلکالی، تامین آن از طریق واردات انجام می‌پذیرد. از این رو تولید این محصول در داخل کشور جهت جلوگیری از خروج ارز و رفع مشکلات واردات به‌دلیل موانع تحریمی، بسیار حائز اهمیت است.


هدف اصلی اینوتن از برگزاری این چالش، شناسایی و ارزیابی طرح‌های نوآورانه و همچنین ساخت نمونه محصول غشای تبادل یون‌های مثبت (کاتیون‌ها)، مبتنی بر استاندارد‌های فنی و الزامات تولید اقتصادی برای تولید این غشای پلیمری در داخل کشور است.

 

از تمامی علاقمندان اعم از شرکت‌های فناور، دانشجویان، پژوهشگران و… دعوت می‌شود که برای رفع مساله مطرح شده در این فراخوان شرکت کنند.

 

این چالش با حمایت «شبکه تبادل فناوری» برگزار خواهد شد و بدیهی است به برگزیدگان این چالش جوایز ویژه‌ای اهدا خواهد شد. جوایز شامل: تیم‌های برگزیده در مرحله اول؛ (۵/۷ میلیون تومان گرنت نقدی تولید محصول + ۵/۷ میلیون تومان گرنت آزمایشگاهی) تیم‌های برگزیده در مرحله دوم؛ (برگزیده اول: جایزه نقدی ۱۳ میلیون تومانی)، (برگزیده دوم: جایزه نقدی ۱۰ میلیون تومانی)


این تیم‌ها نیز می‌توانند در پایان از حمایت‌های شبکه تبادل فناوری جهت تجارسازی طرح نیز بهره‌مند شوند. علاقه‌‌مندان می‌توانند برای کسب  اطلاعات بیشتر به آدرس www,innoten.ir مراجعه کنند.

فراخوان شرکت در چالش نوآوری منتشر شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار