کد خبر:۹۳۴۴۴۶
رقابت استارتاپ‌ها؛

نیازمندی‌های حوزه سلامت پاسخ داده می‌شود / فرصتی برای توسعه محصول ایران‌ساخت

رویدادی استارتاپی با حمایت ستاد فرهنگ‎سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق در حوزه سلامت برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، رویدادی استارتاپی با حمایت ستاد فرهنگ‎سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق در حوزه سلامت برگزار می‌شود. این رویداد که توسط شتابدهنده تخصصی دارو و مکمل توانا برگزار می‌شود، تلاش دارد تا توجه استارتاپ‌های حوزه سلامت را به خلا‌ها و نیازمندی‌های فناورانه این حوزه جلب کند.

 

با توجه به این امر که حوزه اطلاع‌رسانی و تولید محتوا، نقشی بسیار پررنگ در رشد و تقویت یک زیست بوم ایفا می‌کند و با توجه به اهمیت بخش سلامت در دوره همه‌گیری کرونا، ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق این رویداد را مورد حمایت قرار داده است.

 

بخشی از این رویداد به تولید محصولات و خدمات خلاق و نوآرانه در بخش «فرآورده‌های طبیعی» متمرکز شده است. با توجه به گستره بسیار ثروتمند گیاهان دارویی در کشور و طبیعت بسیار متنوع ایران، زمینه بسیار مناسبی برای فعالیت، استارتاپ‌های جدید در این حوزه وجود دارد.

 

دو حوزه دارو و مکمل و همچنین آرایشی و بهداشتی، دیگر زمینه‌هایی هستند که در این رویداد مورد توجه قرار گرفته اند. تیم‌های شرکت کننده در این رویداد از خدمات آموزشی برخوردار می‌شوند و منتور‌های باتجربه، به آن‌ها کمک خوهند کرد که خدمات و محصولات خود را به لبه تجاری‌سازی نزدیک کنند.

 

همچنین تیم‌های برگزیده در شتابدهنده توانا مستقر خواهند شد و برای تجاری‌سازی محصولات، مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت. منتخبین این گردهمایی، همچنین از امکاناتی مانند آزمایشگاه اداری و پایلوت در شتابدهنده توانا برخوردار می‌شوند. دارو و مکمل، آرایشی و بهداشتی و فرآورده‌های طبیعی محور‌های فراخوان هستند که هر یک زیر شاخه‌های خود را دارند.

 

طرح‌های ارسالی توسط تیم ارزیابی شتابدهنده تخصصی توانا مورد بررسی قرار می‌گیرد و طرح‌های منتخب به رویداد راه پیدا می‌کنند. این مرحله به دو صورت آنلاین و حضوری برگزار می‌شود. در بخش آنلاین پیرامون موضوعات رگولاتوری و تحقیقات بازار و در بخش حضوری پیرامون موضوعات توسعه محصول، نقشه راه تجاری سازی محصول و بوم مدل کسب و کار به تیم‌ها مشاوره و آموزش داده می‌شود. در آخر تیم‌های فناور براساس آموزش‌های ارایه شده و به کمک منتور‌ها و کارشناسان شتابدهنده، طرح‌های خود را کامل می‌کنند و در حضور داوران ارائه می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار