آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۰۹۸
رحیمی خبر داد

دو طرح کلان در شورای عتف تصویب شد

دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از تصویب دو طرح کلان دیگر در این شورا خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامحسین رحیمی دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه دویست و دوم جلسه کمیسیون دایمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ارائه گزارشی از وضعیت پژوهش و فناوری از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه گفت: در این گزارش وضعیتی از علم و فناوری در حوزه سلامت به اعضای شورای عتف ارائه شد.

 
وی تصمیم‌گیری درباره سه پروژه کلان را از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه نام برد و اظهار کرد: «تولید مواد اولیه و دارویی در کشور، تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی در کشور و  تقویت و ایجاد بیوبانک‌ها در کشور» از جمله پروژه‌های کلانی است که اجرای آن در این جلسه پیشنهاد شد. از میان این سه طرح، دو پروژه مورد تایید و تصویب قرار گرفت.

دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری تصویب طرح «تقویت و ایجاد بیوبانک‌ها» را از جمله طرح‌هایی دانست که در این جلسه مورد تایید قرار نگرفته است و یادآور شد: بر اساس رای اعضا مقرر شد تا این طرح بیشتر بررسی شود و در جلسه آینده این شورا مجدداً مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار