به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری نهادهای مرتبط اقدام به راهاندازی سامانه هوشمند جامع مدیریت یکپارچه حمل بار در کشور کرده است.
حمل و نقل بار را یکی از شریانهای حیاتی اقتصاد جهانی میدانند؛ به این معنا که تمامی تولیدکنندگان برای ارسال کالای خود به دست مصرفکنندگان و بازارها، نیازمند حمل کالاهای خود هستند. در این راستا، ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پروژهای برای افزایش بهرهوری حملونقل بار از طریق یکپارچهسازی فرآیند اخذ مجوز و توسعه فناوریهای نوین تعریف کرده است. اجرای کامل پروژه ایجاد سیستمهای مدیریت هوشمند ناوگان به کاهش مصرف سوخت خودروها نیز منجر خواهد شد.
این کار با کمک شرکتهای دانشبنیان و خلاق اجرایی میشود و ایدههای خلاقانه آنها به کار بسته میشود تا این صنعت به سمت فناورانه شدن و توسعه یافتگی حرکت کند.
حملونقل به عنوان یکی از بخشهای موثر بر اقتصاد باید متوازن و همسو با سایر بخشهای اقتصادی و اجتماعی رشد کند. زیرا بین کارایی آن با کارایی عمومی اقتصاد همبستگی نیرومندی وجود دارد. به همین دلیل توجه به این صنعت جهانی و پرکاربرد در دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.