به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی حسین پور، معاون برنامه ریزی مرکز توسعه حل اختلاف کشور در جریان بازدید از محل آزمون اولین دوره آموزشی میانجیگری در گفتگو با میزان بیان داشت: در اجرای ماده ۸۲ قانون آیین دادرسی کیفری و تحقق اهداف مدنظر در سند تحول قضایی تاسیس موسسه میانجی گری پیش بینی شده است.
حسین پور افزود: دو هدف کلی را در این مسیر مد نظر قرار داده ایم هدف اول کاهش موجودی و ورودی پرونده به محاکم قضایی است و دومین هدف نیز افزایش سرعت در رسیدگی به پروندههاست که برای تحقق این اهداف از قبل فراخوانی ارسال شده بود تا متقاضیان و علاقهمندان ثبت نام کرده و فرآیند مصاحبه و گزینش انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: پس از تایید مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه، متقاضیان طی ۸۴ جلسه توسط اساتید مجرب با همکاری دانشگاه تهران آموزش دیدند و امروز آزمون اولین دوره میانجی گری در سطح کشور در ۱۵ استان با حضور ۵۶۰ داوطلب برگزار شد و تلاش میکنیم حداکثر ظرف هفته آینده نتایج این آزمون را از طریق سامانه و سایت مرکز توسعه حل اختلاف اطلاع رسانی کنیم.
معاون برنامه ریزی مرکز توسعه حل اختلاف کشور در پایان یاد آور شد: امیدواریم بتوانیم از این طریق، کمکهای شایانی هم به مردم و هم به منظور رسیدگی به دعاوی و کاهش پروندهها اقدامات موثری انجام شود.