به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، موسی نظری تهیه کننده و سردبیر درباره برنامه «به زندگی سلام کن» در این باره گفت: این مجله صبحگاهی با رویکرد اطلاع رسانی شامل بخشهای متنوعی است. در بخش اول با نام «سر چراغی»، نکات سلامت معنوی با حضور مهدی رستمی پژوهشگر قرآن ارائه میشود. انسیه چراغعلی در بخش «خوش خبر باشید» خبرهای خوبی را که در جامعه اتفاق میافتد به سمع مردم میرساند.
وی با اشاره به آیتم «سلام روستا» توضیح داد: در این بخش هر روز به یکی از استانها سفر میکنیم و همراه با اهالی روستاهای مختلف میشویم. گزارشگر برنامه نیز با آنها درباره صبحانههای محلی و سلامت بدن شان صحبت میکند. مرجان قندی برای هر قسمت از برنامه بسته صوتی آماده میکند و در این بسته به خبرهای حوزه سلامت میپردازد. فاطمه شهبازی نیز در بخش «پوشه» یکی از اخبار حوزه سلامت و حقوق شهروندی را تجزیه و تحلیل میکند.
این تهیه کننده رادیو بیان کرد: در بخش «نسخه خط خطی» نگاه طنز به موضوعات برنامه داریم. در بخش «ریتم سلامت» هم آلبرت کوچویی اخبار سلامت دنیا را ترجمه میکند. همچنین امیر کریمی خبرنگار هم در بخش «زومکن» یکی از چالشهای سلامت را تحلیل میکند. در بخش «امضای صوتی» هم صدایی از یکی بزرگان پخش میکنیم که حرف هایش برای مردم انرژی بخش باشد تا انگیزه صبحگاهی به مردم منتقل شود.
نظری در پایان گفت: سارا اکبری هم در بخش تولید و شعار سال نکاتی را ارائه و در بخش پایانی کارشناس برنامه موضوع را جمع بندی میکند. تلاش میکنیم هر روز به واسطه برنامه «به زندگی سلام کن» انرژیهای مفید به مردم انتقال بدهیم.