کد خبر:۹۳۹۱۲۷

لطیفی: ۸۵ درصد صادرات به روسیه مواد غذایی و کشاورزی است

سخنگوی گمرک ایران گفت: در سال گذشته ۸۵ درصد ارزش صادرات و ۶۸ درصد وزن صادرات ایران به روسیه، محصولات کشاورزی و غذایی بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از گمرک ایران، سید روح اله لطیفی اظهار داشت: ایران در سال گذشته یک میلیون و ۵۱ هزار و ۷۱ تن انواع کالا به ارزش ۵۰۴ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۶۲۴ دلار به روسیه صادر کرده است که ۴۲۹ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۸۱۳ دلار آن انواع محصولات شیلاتی، کشاورزی و غذایی بوده است که ۶۸ درصد وزن و ۸۵ درصد ارزش کالاهای صادراتی ایران به روسیه را به خود اختصاص داده است.

سخنگوی گمرک ایران افزود: سیب با ۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در صدر کلاهای صادراتی کشورمان به روسیه قرار دارد و انواع پسته به ارزش ۵۶ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار در رتبه دوم قرار گرفته است و کالاهای کیوی با ۳۰ میلیون دلار، انگور با ۲۸ میلیون دلار، آلبالو با ۲۲ میلیون دلار، فلفل با ۲۲ میلیون دلار، گوجه فرنگی با ۱۶ میلیون دلار، رب گوجه فرنگی با حدود ۱۵ میلیون دلار، انواع آب میوه و ژله و مربا با ۱۲ میلیون دلار و انواع سبزیجات تازه با ۹ میلیون و ۱۳۳ هزار دلار، به ترتیب ۱۰ کالای اول کشاورزی و غذایی صادراتی ایران به روسیه هستند.

لطیفی در خصوص صادرات سایر محصولات کشاورزی و غذایی ایران به روسیه توضیح داد: کاهو با هشت میلیون و ۸۰۰ هزار دلار، ماهی و میگو با هشت میلیون و ۴۴۰ هزار دلار، لبنیات با هفت میلیون و ۷۰۰ هزار دلار، سیر با چهار میلیون و ۴۰۰ هزار دلار، هندوانه با چهار میلیون دلار، بادمجان با سه میلیون و ۷۵۰ هزار دلار، انواع کلم با سه میلیون و ۷۰۰ هزار دلار، زردآلو با سه میلیون و ۵۰۰ هزار دلار، خیار با سه میلیون و ۲۷۵ هزار دلار، توتون با سه میلیون و ۵۳ هزار دلار، انواع سبزیجات و و میوه‌های سخت پوست با دو میلیون و ۹۲۴ هزار دلار، کرفس با دو میلیون و ۲۵۰ هزار دلار، شکلات و انواع بیسکوئیت با دو میلیون دلار، پیاز با یک میلیون و ۶۷۴ هزار دلار، نمک خوراکی با یک میلیون و ۲۳۲ هزار دلار، سیب زمینی با یک میلیون و ۲۳۰ هزار دلار و انواع چای با ۵۵۰ هزار دلار، گل‌های خشک و نعناع با ۲۳۵ هزار دلار، انواع ادویه و حنا با ۳۰۰ هزار دلار در رتبه‌های بعدی خرید روسیه از ایران قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار