کد خبر:۹۳۹۵۲۰

ابراز تمایل روس‌ها برای ورود به پروژه‌های نفتی ایران

مدیرعامل شرکت لوک‌اویل روسیه گفت: خوشحال می‌شویم پس از لغو تحریم‌های‌آمریکا دوباره وارد پروژه‌های نفتی ایران شویم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، واجت آلپروف مدیرعامل شرکت لوک‌اویل روسیه، اعلام کرد: خوشحال می‌شویم پس از لغو تحریم‌های آمریکا دوباره برای ورود به پروژه‌های نفتی ایران به مقامات ایرانی به مذاکره بنشینیم.

به گزارش S&P گلوبال، در سال ۲۰۱۸ و پیش از خروج آمریکا از برجام لوک‌اویل در حال مذاکره با مقامات ایرانی برای توسعه دو میدان نفتی منصوری و آب‌تیمور بود و این مذاکرات اتفاقات پیشرفت خوبی هم داشت. اما پس از خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم‌های نفتی این گفتگو‌ها نیمه‌کاره رها شد.

آلپروف در حاشیه مجمع اقتصادی سن‌پترزبورگ گفت: ما در مراحل پیشرفت مذاکرات بودیم و تقریبا تمام اسناد برای توسعه میدان منصوری آماده بود.

وی تأکید کرد: اگر تحریم‌ها لغو شوند ما با خوشحالی دوباره مذاکرات را از سر گرفته و به این پروژه‌ها ورود می‌کنیم. میدان نفتی منصوری در جنوب خوزستان معادل ۳.۱ میلیارد بشکه نفت دارد.

دیروز هم نیکولای شلگینف وزیر انرژی روسیه با رضا اردکانیان، وزیر نیروی ایران در حاشیه نشست اقتصادی سن‌پترزبورگ دیدار و درباره سرمایه‌گذاری‌ها و پروژه‌های مشترک با وی گفتگو کرد.

در حال حاضر آمریکا، ایران و مقامات اروپایی در حال مذاکرات برای احیای برجام هستند و قرار است ششمین دور این مذاکرات هفته آینده در وین برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار