کد خبر:۹۳۹۹۲۷

اقدم خارج از قانون همتی درباره مناظرات

همتی بدون ارسال نامه رسمی برای کمیسیون تبلیغات صداوسیما خواستار وقت بیشتر برای پاسخگویی به اتهامات واهی به خودش شد!

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالناصر همتی با انتشار توییتی در صفحه شخصی خود خواستار ۲۰ دقیقه وقت برای خود شد.

در متن توییت همتی آمده است: در جراین مناظره، نامزد‌های پوششی بهمراه نامزد اصلی، ۲۹ بار با بردن اسم بنده به من تهمت زدند. با توجه به اینکه به رقیب اصلی بنده ۵ دقیقه فرصت اضافی داده شد، بنابر محاسبات انجام شده باید ۲۰ دقیقه فرصت اضافی برای پاسخگویی به بنده هم اختصاص یابد.

اقدم خارج از قانون همتی درباره مناظرات


بیشتر بخوانید:
فعال اصلاح طلب: سخنان مهرعلیزاده خلاف‌واقع و بدون سند بود / شخصاً در جریان دفاع پایان‌نامه ارشد رئیسی بودم + فیلم


به گزارش خبرگزاری دانشجو، توییت عبدالناصر همتی در حالی است که اتهامات بدون پایه و اساس و مدرک همتی و مهرعلیزاده علیه آیت الله رئیسی به قدری زننده بود که حتی مورد اعتراض اصلاح طلبان نیز قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار