آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۰۶۳۴
عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس:

با پیگیری حجت‌الاسلام رییسی، دستگاه قضایی توانست دستور‌العمل مدونی درباره حقوق زنان داشته باشد

ابوترابی گفت: با پیگیری حجت‌السلام رئیسی دستگاه قضایی توانست دستور العمل مدونی را در مباحث مربوط به بانوان داشته باشد. البته حضور و جدیت رئیسی در این دوران، منشا اقدامات و دستاورد‌های دیگری در عرصه حمایت از تولید و جلوگیری از ورشکستی کارخانه‌ها و نهاد‌های تولیدی بود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس، درباره کاندیداتوری حجت‌الاسلام رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری و اقدامات وی در عرصه دفاع از حقوق و کرامت زنان و نهاد خانواده، اظهار کرد: لایحه تامین امنیت زنان علیه خشونت، چندین سال بلاتکلیف مانده بود که با روی کار آمدن حجت الاسلام رئیسی و تغییر و تحولات قوه قضاییه، رسیدگی به این لایحه سرعت گرفت و پس از بررسی دقیق و کار کارشناسی با عنوان «صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت» جمع‌بندی و به دولت ارسال شد. همچنین این لایحه در مجلس نیز با فوریت و تعداد بالای رای نمایندگان به تصویب رسید.

ابوترابی ادامه داد: توجه و اهتمام رییسی، عامل به نتیجه رسیدن این لایحه بود و از همین موضوع میتوان به دغدغه و تلاش‌های ایشان در حوزه حفظ حقوق زنان و تکریم خانواده و استحکام جایگاه آن پی برد. در واقع، حجت‌الاسلام رییسی در عرصه مسایل دفاع و حمایت از قشر زنان، بسیار علمی و اجتماعی و واقع بینانه ورود و از بیان عبارت‌های شعاری و نمایشی درباره مسایل بانوان جامعه عبور کرد.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس تصریح کرد: بر همین اساس، شاهد بودیم ایشان بسیار عمیق و تخصصی به پژوهش‌های گسترده در حوزه آسیب شناسی مسایل زنان در جامعه پرداختند و در این مسیر از زنان قضات، کارشناسان و متخصصان حقوقی نیز کمک و مشورت گرفتند. در راستای این تلاش‌ها، ایشان همه مواردی که میتوانست شان زن را نابود کند و به ارائه حمایت‌های بیشتری نیاز داشت را استخراج و جمع بندی کردند. در واقع، تمامی حمایت‌ها چه از لحاظ مخاطرات محل کار یا محیط اجتماعی، بصورت کار علمی و آسیب شناسانه پیگیری و به لایحه فعلی تبدیل شد.

این نماینده مجلس معتقد است: با ریاست رییسی بر قوه قضاییه، در همین مدت کم شاهد اقدامات ارزشمندی در حوزه حقوق زنان و اقشار مختلف بودیم که بسیار تحول آفرین و امیدوار کننده بود و عموم جامعه نیز نسبت به عملکرد قوه قضاییه امیدوار شدند. بدین ترتیب با پیگیری ایشان، دستگاه قضایی توانست دستور العمل مدونی را در مباحث مربوط به بانوان داشته باشد. البته حضور و جدیت گ رییسی در این دوران، منشا اقدامات و دستاورد‌های دیگری در عرصه حمایت از تولید و جلوگیری از ورشکستی کارخانه‌ها و نهاد‌های تولیدی بود.

وی همچنین افزود: از سوی دیگر قوه قضاییه در دوران حضور ایشان، در حوزه مسائل و آسیب‌های اجتماعی نیز پیگیری‌های خوبی داشته است. همچنین بهبود فرآیند‌های قوه قضاییه، سیستمی شدن، برخورداری از فناوری‌های دیجیتال و تسهیل و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، از دیگر اقدامات سازنده دوران حجت‌الاسلام رییسی است. بدین ترتیب، مردم با مشاهده چنین روندی، امیدوار و دلگرم به قوه قضاییه و تحقق عدالت شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار