کد خبر:۹۴۰۶۴۰
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

ریاست جمهوری حجت‌الاسلام رییسی می‌تواند مسیر اقدامات قاطعانه قوه قضائیه را هموار سازد

موسوی لارگانی گفت: هزینه پیشگیری کمتر از هزینه درمان است و اگر در راس قوه مجریه فردی با هدف جلوگیری از بروز فساد مستقر شود و با فساد برخورد کند، مسیر برای انجام اقدامات قاطعانه توسط قوه قضائیه هموار و حجم پرونده‌های ارسالی به قوه قضاییه کمتر می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید ناصر موسوی لارگانی، درباره فرصت‌های حضور و کاندیداتوری رییسی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: حجت‌الاسلام رئیسی در مسئولیت‌های مختلفی که حضور یافتند، واقعا درخشش خوبی داشته و چه زمانی که در سطوح میانی مدیریت قوه قضائیه بودند و چه در مراتب بالاتر، از توانمندی‌های خودشان استفاده کرده‌اند. در واقع، ایشان وقتی وارد قوه قضائیه شدند در جایگاه‌های مختلفی همچون سازمان بازرسی، دادستانی کل کشور، معاون اولی و ریاست قوه قضائیه به تلاش و کار برای مردم پرداختند. همین اقدامات نشان می‌دهد هر فردی که با جدیت به امور ورود پیدا کند، قطعا می‌تواند تحول آفرین باشد و با فساد مبارزه کند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس ادامه داد: قطعا کسی می‌تواند با فساد مبارزه کند که خودش آلوده به فساد نباشد، زیرا مسئولی که آلوده فساد است موفقیتی نخواهد داشت. بدین ترتیب اگر کسی ادعای مبارزه با فساد را دارد، باید میان وابستگان و خانواده خود با دیگران تفاوتی قائل نباشد، زیرا اگر مسئول عزم و مبارزه با فساد را داشته باشد باید ابتدا از نزدیکان خود شروع کند. بنابراین، حجت‌الاسلام رییسی در مدتی که ریاست قوه قضائیه را برعده داشتند، نشان دادند این توانمندی را دارند با دانه درشت‌ها، مفسدان اقتصادی و رانت خواری‌ها در جامعه مبارزه کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: علاوه بر کارنامه مثبت مبارزه با فساد، ایشان در راه اندازی برخی از کارخانجات تعطیل شده موفق بوده‌اند. قطعا اگر با چنین رویکرد و روحیه‌ای انتخاب شوند، دولت بعدی عزم جدی را در خشکاندن ریشه فساد خواهد داشت. طبیعتا هزینه پیشگیری کمتر از هزینه درمان است و اگر در راس قوه مجریه فردی با هدف جلوگیری از بروز فساد مستقر شود و با فساد برخورد کند، مسیر برای انجام اقدامات قاطعانه توسط قوه قضائیه هموار و حجم پرونده‌های ارسالی به قوه قضاییه کمتر می‌شود.

سید ناصر موسوی لارگانی معتقد است: امیدوارم مردم انتخاب شایسته داشته باشند و کاندیدای پیروز هم زمانی که انتخاب شد، به دیگرانی که در عرصه رقابت‌ها بوده‌اند به دید یک رقیب نگاه نکند. رئیس جمهور بعدی باید با تمامی جناح‌ها برای پیشبرد امور همکاری کند و از برنامه‌های سازنده و مثبت دیگر کاندیدا‌ها نیز بهره ببرد. اگر مردم اصلح را انتخاب کردند و فرد پیروز نیز تمامی برنامه‌ها و دیدگاه‌های مختلف را برای حل مسائل کشور به کار گرفت، آن موقع است کشور از مشکلاتی فعلی رهایی یافته و به ساحل ثبات می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار