آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۱۶۱۷

ناوشکن دنا و مین شکار شاهین به نداجا ملحق می‌شود  

ناوشکن تمام ایرانی دنا و مین روب شاهین، فردا با دستور رییس جمهور بصورت ویدیو کنفرانس و با حضور فرمانده کل ارتش، وزیردفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و فرمانده نیروی دریایی ارتش به ناوگان نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ملحق می‌شود.



به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ باعنایت الهی و توجهات حضرت، ولی عصر (عج) و تحت فرماندهی معظم کل قوا، آیین الحاق ناوشکن بومی دنا و مین شکار شاهین، فردا با دستور الحاق توسط حسن روحانی رییس محترم جمهور بصورت ویدیو کنفرانس و با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی نماینده، ولی فقیه در ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش و دیگر مقامات لشکری و کشوی به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش در بندرعباس برگزار می‌شود و جلوه‌ای دیگر از توان صنایع دفاعی در تامین نیاز‌های اقتدارآفرین، توانمندی دریایی ایران و سربلندی ایران اسلامی را اثبات خواهد کرد.
دنا، چهارمین فروند از ناوشکن‌های کلاس جماران، تحت نظارت  نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران،   در مجموعه صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح طراحی و ساخته شده و از فردا آماده الحاق به ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش است.
این ناوشکن تمام ایرانی مجهز به انواع تجهیزات و سامانه‌های دفاعی و تهاجمی ساخته شده در داخل کشور بوده و علاوه‌بر قابلیت دریانوردی طولانی در دریا‌ها و اقیانوس ها، توانایی جستجو، کشف، شناسایی، رصد، مقابله و درصورت نیاز انهدام هرگونه تهدید هوایی، سطحی و زیر سطحی را دارا است.
عرشه پرواز با قابلیت نشست و برخاست بالگرد از ویژگی‌های مهم عملیاتی ناوشکن دنا است.
همچنین، مین شکار شاهین با طول ۳۳ متر و عرض ۱۱ متر و آب خوری برابر ۱۸۰ سانتی متر با نظارت نیروی دریایی ارتش و توسط متخصصین جوان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ساخته شده است و با توجه به بهرمندی این شناور بومی از تکنولوژی روز دنیا، ردیابی و خنثی نمودن انواع مین‌های دریایی از قابلیت‌های مین شکار شاهین است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار