مسیر جذب نیروی متخصص در سازمان‌ها با آزمون استخدامی بخش خصوصی هموار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۱۸۰۹
شریفی در گفتگو با دانشجو:

مسیر جذب نیروی متخصص در سازمان‌ها با آزمون استخدامی بخش خصوصی هموار می‌شود

مدیر جذب و استخدام یکی از بانک‌های بخش خصوصی جذب نیروی انسانی متخصص در سازمان‌ها را با برگزاری آزمون استخدامی بخش خصوصی میسر دانست.

مسیر جذب نیروی متخصص در سازمان‌ها با آزمون استخدامی بخش خصوصی هموار می‌شود

شریفی، مدیر جذب و استخدام یکی از بانک‌های بخش خصوصی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره آزمون‌های استخدامی بخش خصوصی گفت: سازمان‌ها بهتر است در فرآیند جذب نیروی انسانی، ابتدا شخصیت کارجویان را مورد ارزیابی قرار دهند و در مراحل بعد دانش و تخصص آن‌ها را بسنجند.

 

شریفی ادامه داد: نیروی انسانی متخصص و کارآمد در فضای رقابتی کنونی یکی از مزیت‌ها و سرمایه‌ها برای شرکت‌های خصوصی و فناور محسوب می‌شود و در این خصوص سازمان‌هایی موفق هستند که بتوانند نیروی متخصص موردنیاز خود را در کمترین زمان و با حداقل هزینه جذب کنند.

 

مدیر جذب و استخدام یکی از بانک‌های خصوصی کشور به مهم‌ترین چالش سازمان‌ها برای جذب نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: اطلاع‌رسانی کارآمد و همچنین هزینه‌ای که برای این اطلاع‌رسانی انجام می‌شود از مهم‌ترین این چالش‌ها است. با اینکه اطلاع‌رسانی در شکل‌های مختلف صورت می‌گیرد اما در زمان‌های بسیاری این آگهی‌ها توسط افراد موردنیاز شرکت‌های خصوصی دیده نمی‌شود و همین امر باعث عدم آگاهی افراد واجد شرایط از فرصت شغلی موجود می‌شود.

 

شریفی همچنین بیان کرد: با توجه به اینکه ممکن است تمام سازمان‌های بخش خصوصی نیروی متخصص لازم را برای برگزاری آزمون جذب نیرو نداشته باشند، آزمون استخدام بخش خصوصی با اطلاع‌رسانی فراگیر و برگزاری آزمون تخصصی از متقاضیان جویای کار می‌تواند این فرایند را تسهیل کند و شرکت‌های بخش خصوصی تنها لازم است انجام مصاحبه شغلی و آموزش کارجو را برعهده داشته باشند.

 

وی در پایان به سازمان‌ها توصیه کرد که در استخدام کارمندان، ابتدا شخصیت افراد را مورد سنجش قرار دهند و سپس به ارزیابی دانش و مهارت آن‌ها بپردازند. زیرا شخصیت فرد یکی از عوامل اصلی در عملکرد شغلی او است و مدرک دانشگاهی لزوما تاییدی بر مهارت شغلی کارجو در زمینه تخصصی‌اش نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار