دبیر شورای سیاست گذاری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی گفت: ثبت نام این آزمون از شهریور ماه آغاز شده و مرحله غیرحضوری آن در آبان ماه و شروع مرحله حضوری از آذر ماه است که در ۸ دسته شغلی ۲۲۲ عنوان شغلی نیز وجود دارد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین قمری، دبیر شورای سیاست گذاری آزمون در نشست خبری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی که صبح امروز در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برگزار شد طی ارائه گزارشی از نخستین آزمون استخدامی بخش خصوصی در سال ۹۶ گفت: در اولین آزمون استخدامی بخش خصوصی ۶۰ هزار شرکت کننده در ۲۶۶ عنوان شغلی، ۲۰ هزار نفر شغل مصاحبه حضوری در ۷ استان، ۲۸ فرصت شغلی از بیش از ۱۱۰۰ شرکت خصوصی و دانشگاه ها، بیش از ۹۰۰۰ معرفی برای ۶۳۰۰ نفر به صورت انحصاری، استخراج شایستگیهای شغلی از مجموع تقاضا و عرضه داشته است.
وی در ادامه گفت: در مرحله اول آزمون ۶۰ هزار شرکت کننده و در مرحله کسب امتیاز و برگزاری آزمون ۲۰ هزار مصاحبه حضوری و ۹۰۰۰ معرفی به شرکتهای خصوصی در اولین مرحله آزمون استخدام بخش خصوصی بوده است.
قمری در خصوص دومین آزمون استخدام بخش خصوصی افزود: ثبت نام این آزمون از شهریور ماه آغاز شده و مرحله غیرحضوری آن در آبان ماه و شروع مرحله حضوری از آذر ماه است که در ۸ دسته شغلی ۲۲۲ عنوان شغلی نیز وجود دارد.
قمری با اشاره به ویژگیهای دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی تصریح کرد: از ویژگیهای این آزمون بخش خصوصی میتوان به طراحی و اجرای مبتنی بر شایستگیهای شغلی بومی احصا شده در نخستین آزمون، افزودن آموزشهای مهارتهای نرم و راهنمای تخصصی به راهنمای شغلی همه شرکت کنندگان آزمون، اضافه شدن مشاغل پردرآمد جدید برای شرکتها و صنایع کشور، فراهم شدن امکان معرفی به فرصتهای شغلی شرکتهای خارج از کشور اشاره کرد.
وی به معرفی فرصتهای شغلی دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی کشور گفت: فرصتهای شغلی دومین آزمون استخدامی در هشت دسته تبیین شده است که شامل هنر، رسانه و آموزش، مالی و اداری، مهندسی، مدیریتی، بازاریابی و فروش، کارشناسی و ارائه خدمات، فناوری اطلاعات، فنی و اجرایی است.
دبیر شورای سیاست گذاری این آزمون با اشاره به تفاوتهای این آزمون با سایر آزمونهای استخدامی رایج در کشور اظهار کرد: ارائه راهنمای جامع شغلی و کارنامه تفصیلی مبتنی بر تحلیل نتایج شایستگیهای شغلی هر فرد، امکان جانمایی داوطلبان در مشاغل متنوع براساس تناسب فرد با سن و مدرک تحصیلی، عدم اخذ هزینههای اضافه تحت عناوینی همچون هزینه مصاحبه و معرفی در طی فرآیند آزمون از داوطلبان، اولویت بندی داوطلبان صرفا براساس توانمندیها و شایستگیهای شغلی به جای تکیه بر عوامل فرعی نظیر مدرک دانشگاهی یا معدل از تفاوتهای این آزمون با سایر آزمونهای استخدامی رایج در کشور است.
بيزحمت ازمون استخدامي بخش خصوصي كه با تبليغات واهي بسيار كه الان طبق اعلام وزارت كار مورد تاييد اين سازمان هم نيس و اين استخدام بي در و پيكر كه باگرفتن مبالغ هنگف از داوطلبان استخدام شروع شده و بدون پشتوانه علمي كه امكان تقلب زياد هم همراه بود برگزار و بدون نتيجه مثبت كه ضمانت اجرايي جهت استخدام ندارد (چرا ك هر بخش خصوصي ميتواند براحتي داوطلب مورد صلاحيت خود را جذب كند)و برا مشاهده نتيجه نصب اپليكيشن و گرفتن فيلم ٦٠ ثانيه ميخواد رو از دستگاههاي مطبوع پيگيري كنيد . ممنون.لينك سايت استخدان خصوصي inre.ir
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.