کد خبر:۹۴۳۱۵۵

هلال‌ احمر تاکنون چند دوز واکسن وارد کشور کرده؟

سخنگوی جمعیت هلال‌ احمر گفت: این جمعیت تاکنون و در چهار مرحله، ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن وارد کشور کرده است و به زودی یک میلیون دز دیگر هم وارد می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن قوسیان مقدم درباره واردات واکسن کرونا از سوی جمعیت هلال احمر اظهارداشت: هلال احمر در چهار مرحله اقدام به وارد کردن واکسن کرونا کرده است و هر دوره، هنگامی که در فرودگاه امام خمینی (ره) محموله تحویل گرفته شد خبر آن را اعلام کرده ایم.

وی توضیح داد: به دلیل شرایط خاص هوایی و خطوط هوایی ممکن است واردات واکسن به تعویق بیافتد به همین دلیل تلاش کرده ایم تاریخ دقیق ارایه ندهیم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره میزان واردات واکسن توسط هلال احمر یادآور شد: هلال احمر تاکنون در چهار مرحله اقدام به واردات واکسن کرده که در مرحله نخست ۴۰۰ دز، مرحله دوم و سوم، یک و نیم میلیون دز تحویل گرفته شد. ضمن اینکه روز پنجشنبه گذشته (۲۷ خردادماه) منتظر دریافت یک محموله ۲ میلیون دزی بودیم که یک میلیون آن رسیده و محموله یک میلیونی دیگر در راه است.

قوسیان مقدم با بیان این موضوع که خرید واکسن‌ها پروسه طولانی دارد و به همین سادگی نیست تا آنجا که وزارت بهداشت در هر مرحله ۱۰۰ هزار دز وارد می‌کند، تاکید کرد: کار‌ها و معاملات خرید این یک میلیون دز انجام شده و در مرحله انتقال است، اما زمان تحویل آن به دلایلی مشخص نیست. با احتساب این محموله، هلال احمر توانسته است ۵ میلیون و ۴۰۰ دز واکسن کرونا خریده و وارد کند.

وی درباره ادامه روند خرید و واردات واکسن از سوی هلال احمر، تاکید کرد: این روند تا زمانی که نیاز باشد ادامه خواهد یافت و چنانچه واکسن برکت هم وارد بازار شد، اما از سوی وزارت بهداشت اعلام نیاز به واردات همچنان وجود داشته باشد به دنبال واردات واکسن هستیم.

گفتنی است آخرین محموله واکسن کرونای خریداری و تحویل گرفته شده از سوی جمعیت هلال احمر ۲ میلیون دز است، اما به دلیل محدودیت‌های پروازی پنجشنبه ۲۷ خردادماه فقط یک میلیون دز آن وارد شد و مابقی محموله هم با پروازی دیگر از کشور مبداء به ایران خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار