کد خبر:۹۴۴۲۳۹
در تاریخ ۱۰ و ۱۱ آبان ماه؛

دعوت از سید ابراهیم رئیسی برای شرکت در اجلاس آب و هوایی سازمان ملل

رئیس جمهور جدید ایران برای شرکت در اجلاس آب و هوایی سازمان ملل که قرار است طی سال جاری در سطح سران کشورهای عضو سازمان ملل در اسکاتلند برگزار شود، دعوت شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ بیست و ششمین اجلاس آب و هوایی سازمان ملل (COP۲۶) قرار است در فاصله ۳۱ اکتبر تا ۱۲ نوامبر سال جاری میلادی (برابر با ۹ آبان تا ۲۱ آبان ۱۴۰۰) در شهر گلاسگوی اسکاتلند برگزار شود. نشست سران هم در تاریخ ۱۰ و ۱۱ آبان ماه خواهد بود.

این کنفرانس در چارچوب دستور کار سازمان ملل و به میزبانی مشترک بریتانیا و ایتالیا و در شهر گلاسگو برگزار خواهد شد. سران و روسای تعداد زیادی از کشور‌ها برای حضور در این اجلاس دعوت شده اند که تا به امروز بیش از هفتاد رییس جمهور، نخست وزیر و مقام عالیرتبه حضور خود را قطعی کرده اند که با توجه به فرصت باقیمانده تا برگزاری این نشست این تعداد افزایش خواهد یافت.

سران کشور‌های جهان از فرصت حضور در این نوع نشست‌ها برای طرح دیدگاه‌های خود در خصوص موضوع تغییرات آب و هوایی استفاده کرده و همزمان با توجه به فرصت مناسب به وجود آمده ملاقات‌های متعددی در حاشیه این نوع اجلاس‌ها را با همتایان خود خواهند داشت.

نشست مذکور که قرار بود در آذرماه ١٣٩٩ برگزار شود به دلیل شیوع ویروس کرونا به آبان ۱۴۰۰ موکول شد.

در این میان بر اساس اخبار واصله، از آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جدید ایران نیز برای شرکت در این اجلاس رسما دعوت به عمل آمده است. با توجه به اینکه این کنفرانس در فاصله زمانی نسبتا کوتاهی پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم برگزار خواهد شد، سئوالی که مطرح است این است که آیا جمهوری اسلامی ایران در این نشست در سطح رئیس جمهور جدید شرکت خواهد کرد یا نه؟ و اینکه آیا اسکاتلند جزو اولین سفر‌های خارجی آیت‌الله رئیسی خواهد بود یا نه.

پیش از این روسای جمهور وقت ایران در سال ۱۳۸۸ در کپنهاگ، در سال ۱۳۹۳ در نیویورک و معاون رئیس جمهور کشورمان در سال ۱۳۹۴ در پاریس از جمله شرکت کنندگان در نشست‌های قبلی بوده اند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار