قانون جديد مبارزه با مواداعتيادآور توسط مقام معظم رهبري ابلاغ شد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس طه طاهري يادآور شد: موضوع مواد مخدر کشور به دليل اسناد بالادستي محکم و قوي مانند برنامه چهارم توسعه، سند فرابخشي و سياستهاي کلي نظام ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و همچنين براساس کارهاي علمي و پژوهشي که از اول برنامه چهارم توسعه تدوين و به دستگاههاي مختلف دخيل در امر مبارزه با موادمخدر ابلاغ شده است، در قالب اجرايي ستاد مبارزه با موادمخدر عملياتي ميشود.
وي با بيان اين که قانون مبارزه با موادمخدر در بخش روانگردانها و مواد صنعتي دچار مشکلات جدي بود، اظهار كرد: پس از کار کارشناسي انجام شده، اين قانون در مجمع تشخيص مصلحت نظام کامل شد و هفته گذشته از سوي مقام معظم رهبري تصويب نهايي و براي اجرا به دستگاههاي ذيربط ابلاغ شد و اميدواريم با اجراي اين قانون شاهد يک حرکت جدي در اثربخشي جرائم مبارزه با موادمخدر و مجازاتهاي آن باشيم.
قائم مقام دبيرکل ستاد با اشاره به اين که در حال حاضر 600 هزار معتاد بيمار تحت يکي از انواع پوششهاي درماني در کشور هستند، اضافه كرد: اميدواريم تا پايان امسال اين رقم را به 900 هزار نفر برسانيم و تا پايان برنامه پنج ساله کل معتادان را تحت پوشش درماني قرار دهيم.
طاهري ضمن بازگو کردن نقش مهم استانداران در بازشدن فضاي جامعه براي بخش خصوصي در نهضت درماني کشور بيان كرد: در حال حاضر 70 درصد از بخش درمان اعتياد در حوزه خصوصي است و جمهوري اسلامي ايران نشان داده است که درمان مخدرهاي سنتي امکان پذير است و مهمترين اثر آن نيز کاهش ايدز در معتادان تزريقي و ماندگاري به پاکي معتادان ترک کرده براي چندين سال متوالي بوده است.
وي تصريح كرد: ايران تا چند سال قبل، در حوزه بينالمللي متهم به کمکاري در حوزه مقابله با موادمخدر بود، اما الان به شکرانه برنامههاي جدي و موفقي که در تمامي حوزههاي مبارزه با موادمخدر دارد و مورد تاييد سازمان ملل متحد نيز است، مدعي شماره يک مبارزه با مواد مخدر مي باشد و توفيق بزرگ کشورمان در حوزه بينالملل اين است که در تدوين سياستهاي بخش بينالملل و خارجي براي تصميمسازي در اين موضوع مشارکت جدي و اثرگذار داريم.
قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به تغييرات مثبت صورتگرفته در شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استانهايي که با حضور استاندار تشکيل جلسه ميدهند، عنوان كرد: در اين استانها در اجراي مصوبات کميتههاي تخصصي و انجام امور شاهد سرعت عمل و توفيق بودهايم./انتهاي پيام/