کد خبر:۹۴۴۶۸۳
به دلیل اشتیاق دانشجویان؛

۹۰ درصد دروس ترم جدید دانشگاه‌های استرالیا حضوری برگزار می‌شود

دانشگاه‌های استرالیا اعلام کردند که اغلب کلاس‌های ترم آینده را به صورت حضوری برگزار می‌کنند.

۹۰ درصد دروس ترم جدید دانشگاه‌های استرالیا حضوری برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مقامات استرالیا اعلام کردند که در ترم جدید، بیشتر کلاس‌ها در دانشگاه‌های این کشور به شیوه پیش از پاندمی کووید-۱۹ بازمی‌گردند و کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

در این میان، دانشجویان استرالیایی مشتاق هستند که به شیوه آموزش حضوری بازگردند. به همین دلیل دانشگاه‌های این کشور قصد دارند تا ۹۰ درصد دوره‌های ترم آتی را به صورت حضوری ارائه دهند.

کاتریونا جکسون مدیر اجرایی دانشگاه‌های استرالیا گفت: دانشگاه‌ها همچنان باید زیرساخت‌های آموزش مجازی را آماده نگه دارند تا در صورت قرنطینه مجدد، بتوانند خود را با شرایط تطبیق دهند.

وی ادامه داد: هر زمان که ما فکر کنیم آماده هستیم، نیستیم. چراکه اخیرا ملبورن در قرنطینه قرار گرفته است. البته باید گفت در اواخر سال ۲۰۲۰ میلادی، برخی از کلاس‌های دانشگاه‌های استرالیا به صورت حضوری برگزار شدند.

رئیس شورای نماینده دانشجویان در دانشگاه سیدنی اظهار کرد: هنگامی‌که کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود، اغلب دانشجویان میکروفون و دوربین خود را خاموش می‌کنند، به این ترتیب، تعامل چندانی در کلاس‌ها صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در این میان، مشکلات فنی و قطع اینترنت هم دانشجویان را ناامید کرده و سبب شده تمایل داشته باشند سریع‌تر به شیوه آموزش حضوری بازگردند. همچنین، عدم حضور در دانشگاه سبب شده دانشجویان با یکدیگر تعامل نداشته باشند و عدم برقراری ارتباط در میان دانشجویان تبعات بدی برای آن‌ها دارد.

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که طی دوران پاندمی "کووید-۱۹"، رضایت دانشجویان از کیفیت تحصیلات دانشگاهی در استرالیا در سال ۲۰۲۰ میلادی به شدت کاهش یافته بود. به نحوی‌که به پایین‌ترین سطح خود از سال ۲۰۱۲ میلادی رسیده است.

به طور متوسط، طی سال ۲۰۲۰ و همزمان با افزایش شیوع کروناویروس، فقط ۶۸.۴ درصد از دانشجویان استرالیایی اعلام کردند که از تحصیلات در دوران کارشناسی خود راضی هستند. این میزان نسبت به ۲۰۱۹ میلادی ۱۰ درصد کاهش یافته بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار