کد خبر:۹۴۵۵۳۸
خاندوزی در گفتگو با دانشجو:

رئیس جمهور منتخب باید ابتدا دفاع اقتصاد کشور را ترمیم کند/ دولت آینده باید کنترل کالای اساسی را از مبدا تا مقصد رصد کند

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: به عبارت دیگر دولت سیزدهم باید تقدم زمانی اولویت‌های اقتصادی خودش را اختصاص دهد به اینکه بتواند از چشم‌انداز بروز بی‌ثباتی در بازار کالا‌های اساسی و چشم‌انداز بی‌ثباتی در بازار ارز جلوگیری کند.

احسان خاندوزی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره اولویت اقتصادی دولت آینده اظهار کرد: اگر بخواهیم بر اساس یک قاعده‌ای که مربیان عاقل و هوشمند برای تیم خودشان تدبیر می‌کنند صحبت کنیم، همیشه داشتن یک دفاع آسیب‌ناپذیر مقدم بر زدن گل‌های بیشتر است.

وی ادامه داد: آن چیزی که می‌تواند در ابتدای دولت سیزدهم موجب شود که اقتصاد ایران در معرض آسیب‌پذیری جدی قرار گیرد، عبارت است از بی‌ثباتی در بازار کالا‌های اساسی و ثانیاً در بازار ارز.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: به عبارت دیگر دولت سیزدهم باید تقدم زمانی اولویت‌های اقتصادی خودش را اختصاص دهد به اینکه بتواند از چشم‌انداز بروز بی‌ثباتی در بازار کالا‌های اساسی و چشم‌انداز بی‌ثباتی در بازار ارز جلوگیری کند.

خاندوزی با بیان اینکه این به مثابه دروازه‌بانی اقتصادی دولت سیزدهم است، بیان کرد: اگر این دو اتفاق به خوبی رخ دهد، در مرحله بعد و با آسوده شدن خیال فعالان اقتصادی، می‌توان نرخ ارز، سود، دستمزد و ... را به ثبات رساند.

وی همچنین افزود: برای تحقق این امر در زمینه کالا‌های اساسی، کشور به مدیریت رصد آنلاین کالا‌های اساسی از محموله‌های نزدیک به پهلوگیری در کنار بنادر و انبار‌های گمرک و شبکه توزیع استانی نیازمند است تا در مورد روغن، کنجاله، ذرت و هر کدام از این موارد به شکل آنلاین نظارت از مبدأ تا مقصد اتفاق بیفتد.

خاندوزی با بیان اینکه دولت نباید با شرایطی مواجه شود که به یک‌باره احساس کند نصف ذخایر استراتژیک خود در زمان ضرورت خالی است، گفت: دولت سیزدهم باید سامانه رصد آنلاین برای زنجیره کالا‌های اساسی ایجاد کند. بر اساس فنّاوری BI، کسب‌وکار هوشمند (Business Intelligence)، به‌راحتی می‌توان این سامانه را راه‌اندازی کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث بی‌ثباتی بازار ارز، مسئله بیشتر در طرف ارائه منابع ارزی در کشور است، چون سیاست‌های کنترل تقاضای ارز در طول سال‌های ۹۸ و ۹۹ تقریباً به شکل خوبی پیشرفت کرد و بیش از آن امکان فشار آوردن بر صادرکنندگان خوش‌نام و خوش‌کار در این زمینه نیست، اما در زمینه ارائه ارز می‌توانیم از طریق افزایش روابط تجاری و صادراتی و تقویت شبکه رایزن‌های بازرگانی خودمان با ظرفیت کشور‌های منطقه، همسایه و آسیا، ارزآوری به کشور را تقویت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار