کد خبر:۹۴۶۴۹۵
با حضور شرکت‌های خلاق؛

مسابقه طراحی بازی‌های رایانه‌ای برگزار می‌شود

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور حمایت از شرکت‌های خلاق، مسابقه طراحی بازی‌های شناختی برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت از رویداد رقابت فناورانه شرکت‌های خلاق سازنده بازی‌های شناختی، زمینه را برای تبدیل ایده به شرکت‌های خلاق فراهم کرد.


یکی از حمایت‌های این ستاد از ایده‌های برتر، بررسی حمایت‌های مالی و طرح‌نامه‌های مطرح شده است و هم‌زمان استعداد یابی و توانمند سازی با رویکرد شناختی، در دور جدید رقابت بازی‌های شناختی صورت می‌گیرد.

رویداد بازی‌های جدی شناختی ماراتنی برای ساخت است و به مدت ۳ روز با هدف ایده پردازی و تجربه ساخت یک بازی جدی برگزار می‌شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با همکاری با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و بنیاد ملی نخبگان با هدف شناخت استعداد‌های برتر و توانمندی‌های شرکت‌های خلاق و ایده‌پرداز که در علوم و فناوری‌های شناختی فعالیت می‌کنند، حضور ایده‌پردازان در این ماراتن فناورانه آسان کرده است.


برگزاری رویداد در ابعاد ملی                      

استعدادیابی و توانمندسازی با رویکرد شناختی حامی مالی و طراح مسئله این رویداد به میزبانی ۳ شهر تهران، تبریز و اصفهان به شکل هماهنگ برگزار می‌شود، اما تمامی ایده‌ها از سراسر کشور می‌توانند در این رویداد حضور پیدا کنند.

رقابت‌ها در شهر‌های یاد شده به‌صورت هم‌زمان برگزار خواهد شد و از بهترین بازی‌های رومیزی یا دیجیتالی این بخش تقدیر به عمل می‌آید.

علاقه مندان می‌توانند با انتخاب و معرفی ایده نوآورانه خود تا ۲۳ مهرماه سال جاری در این رویداد همراه با تیم‌های خود شرکت کنند و از حمایت‌های لازم برخوردار شوند. ایده‌پردازان برای ارائه طرح و شرکت در این ماراتن می‌توانند در سایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ثبت‌نام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار