به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، امیرحسام صمد آقایی مدیرعامل شرکت خلاق موسسه آوا گستر طنین رایا، گفت: در سالهای گذشته سامانههای مختلفی از جمله یک سامانه مشهور در آن سوی مرزها ایجاد شد که مضرات قابل توجهی را به فرهنگ کشور و عرصه موسیقی تحمیل کرده است.
این فعال صنایع نرم و خلاق ادامه داد: بر این اساس، این شرکت خلاق پس از بررسی گسترده خصوصیات این حوزه، اپلیکیشن «موزیکچی» را ایجاد کرد. این سامانه خلاق به صورت کامل تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند.
مدیرعامل شرکت خلاق موسسه آوا گستر طنین رایا، ضمن تشریح روند فعالیت این شرکت خلاق، گفت: این اپلیکیشن ۴ برابر سرعت اپلیکیشنهای آنسوی آبی را دارا است و هزینه آن نیز یک نهم هزینه رقبای مشابه خارجی است. همچنین آرشیو بسیار خوب و کاملی از آهنگهای ایرانی را در اختیار کاربر قرار میدهد.
صمد آقایی، افزود: امکانات مختلفی در این سامانه ملی عرضه موسیقی، پیشبینی شده است، یکی از این امکانات فرمان صوتی هوشمند است. بر اساس این خدمت، کاربر بدون نیاز به تایپ کردن با دستور صوتی میتواند مثلاً آهنگ را عوض کند یا میزان صدا را کم و زیاد کند. تلاش کردهایم که از نظر امکانات و کاربری، همه زمینهها فراهم باشد.
وی همچنین بیان کرد: یکی از مسائلی که باید به آن اشاره کرد، نیاز این کسب و کار به معرفی بیشتر به مخاطب ایرانی است. با توجه به هزینههای بالای تبلیغات طبیعی است که یک شرکت خلاق که در زمینه فرهنگ و هنر، خدمات ارائه میدهد، توان پوشش این هزینهها را نداشته باشد، با توجه به سیاستهای اعلامی در مورد لزوم مقابله با تهاجم فرهنگی و حمایت از عرضه آثار هنری فاخر ایرانی، طبیعی است که ما انتظار حمایت داشتهباشم.
مدیر عامل شرکت خلاق موسسه آوا گستر طنین رایا، ضمن توضیح بیشتر در مورد نیازمندیها و چالشهای این حوزه، گفت: نهادهای مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتوانند با حمایت از این سامانه، مصرفکننده ایرانی را ترغیب کنند که به جای استفاده از نمونههای خارجی و غیرمجاز، اپلیکیشنهای مجاز و قانونمند را جایگزین کنند.