کد خبر:۹۴۶۷۰۲
در قالب سلسله نشست‌های هم‌اندیشی؛

نخبگان دانشگاه، صنعت و حکمرانی در حوزه انرژی گرد هم می‌آیند

سلسله نشست‌های هم‌اندیشی تخصصی نخبگان دانشگاه، صنعت و حکمرانی در حوزه انرژی ۱۶ تیر تا ۱۳ مردادماه سال جاری برگزار می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی تخصصی نخبگان دانشگاه، صنعت و حکمرانی در حوزه انرژی ۱۶ تیر تا ۱۳ مردادماه سال جاری برگزار می‌شود

این نشست‌ها با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌عنوان یکی از نهاد‌های بالادستی تصمیم‌ساز درنظر دارد راه‌کار‌های بهبود نظام اقتصادی در حوزه انرژی و افزایش بهره‌وری و ارتقای کارایی در عرصه انرژی را در قالب "نشست‌های سه‌گانه هم‌اندیشی تخصصی نخبگان دانشگاه، صنعت و حکمرانی در حوزه انرژی" محقق کند.

این نشست‌ها با هدف ایجاد فضای تبادل‌نظر میان نخبگان و اساتید دانشگاهی، مدیران عالی بخش‌های دولتی و صنعتی و پژوهشگران حوزه انرژی برگزار می‌شود. در هرکدام از نشست‌ها، ۱۵ ارائه تخصصی در قالب سخنرانی‌های کلیدی و میزگرد‌های خبرگانی با حضور صاحب‌نظران بخش‌های مختلف دانشگاهی، صنعتی و حکمرانی برنامه‌ریزی شده است.

۱۶ تیرماه نخستین نشست با عنوان «اثر‌های متقابل بازار و امنیت انرژی بر یکدیگر و توسعه پایدار اجتماعی اقتصادی کشور»، ۲۹ تیرماه نشست «بهینه‌سازی مصرف انرژی، حفاظت از محیط‌زیست و گرمایش جهانی» و ۱۳ مردادماه نشست «صرفه‌جویی در مصرف انرژی و صیانت از منابع ملی» برگزار خواهد شد.

هم‌چنین، این ستاد اقدام به تهیه پرسشنامه هم‌اندیشی تخصصی کرده است تا از طریق آن نظر‌ها و پیشنهاد‌های نخبگان و خبرگان را در حوزه‌های بهینه‎‎‌سازی و ارتقای بهره‌وری مصرف انرژی را نیز دریافت کند. در پایان برگزاری این نشست‌های تخصصی و ارزیابی پرسشنامه‌های تکمیل‌شده، بیانیه رویداد برای بهره‌برداری ارکان و نهاد‌های بالادستی و تصمیم‌گیر کشور منتشر خواهد شد.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیش‌تر و حضور (مجازی) در این رویداد ملی حوزه انرژی به آدرس اینترنتی www.energy-water-event.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار