به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی، این پژوهشگاه با بررسی اطلاعات بیش از ۱۰۰ هزار داوطلب شرکتکننده در آزمون عملی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ در یک طرح پژوهشی در حال بازبینی آزمون عملی رشته علوم ورزشی میباشد تا بتواند اثربخشی و حساسیت آزمون عملی را برای غربالگری بهتر داوطلبان علاقهمند به تحصیل در این رشته افزایش دهد. در این طرح از حضور اساتید برجسته کشور در حوزه آمار و روش تحقیق استفادهشده است تا این اطمینان حاصل شود تا میزان اثربخشی این آزمون به بالاترین حد ممکن برسد.
افزایش علاقهمندی نزدیک به ده برابری داوطلبان شرکت در رشته علوم ورزشی در چند سال اخیر باعث شده است تا برنامهریزیهای بیشتری برای انتخاب افراد شایسته برای حضور در این رشته صورت گیرد. خوشبختانه تلاشهای پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی، کمیته برنامهریزی و گسترش علوم ورزشی وزارت عتف و شورای هماهنگی مراکز آموزشی و پژوهشی ورزش کشور برای توسعه کمی و کیفی رشته، ایجاد بسترهای مهارتآموزی و اشتغال و ایجاد فرصتهای مناسب کاری برای فارغالتحصیلان این رشته ازجمله مهمترین عواملی است که منجر به اقبال بیشتر داوطلبان کنکور سراسر به این رشته شده است. این طرح با همکاری دانشکدههای تربیت بدنی دانشگاههای مازندران شهید بهشتی و شیراز انجام میشود.
زمینههای کاری بسیار متنوع فارغالتحصیلان علوم ورزشی در سطح دنیا و ایجاد بسترهای اشتغال این عزیزان در سطح کشور در بخش خصوصی و همچنین جذب معلمان ورزش توسط وزارت آموزشوپرورش در چند سال اخیر باعث شده است تا جوانان علاقهمند بیشتری هرساله به این رشته روی آورده و تا مقطع فوق دکتری در کشور ادامه تحصیل دهند.
در دو سال اخیر با توجه به تداوم شیوع بیماری کرونا، آزمون عملی داوطلبان متقاضی تحصیل در رشته علوم ورزشی دانشگاههای کشور مطابق با پروتکلهای بهداشتی برنامهریزیشده است و جهت تسهیل حضور داوطلبان، با تدابیر اتخاذشده و برنامهریزیهای صورت گرفته توسط پژوهشگاه تربیتبدنی بهعنوان مجری برگزاری، این آزمون با مشارکت و همکاری حداکثری دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود.