نمکی در واکنش به اظهارات زیباکلام: ننگ بر این سیاست زدگی
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۶۹۹۹

نمکی در واکنش به اظهارات زیباکلام: ننگ بر این سیاست زدگی

وزیر بهداشت در سی و پنجمین آیین پویش ره سلامت و افتتاح بزرگترین مجتمع خوابگاهی دانشجویی کشور و پروژه‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طی سخنانی به اظهارات زیبا کلام واکنش نشان داد.

نمکی در واکنش به اظهارات زیباکلام: ننگ بر این سیاست زدگی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی وزیر بهداشت در سی و پنجمین آیین پویش ره سلامت و افتتاح بزرگترین مجتمع خوابگاهی دانشجویی کشور و پروژه‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طی سخنانی به اظهارات صادق زیبا کلام واکنش نشان داد.

وی اظهار داشت: در طول ایام کرونا برای خیلی‌ها آرزو بود که رمدسیویر، فاویپیراویر و دارو‌هایی که در آمریکا و اروپا در دسترس است، در دسترس مردم این سرزمین قرار بگیرد. در عرض کمتر از دو ماه دانشمندان داخلی این سرزمین آن‌ها را ساختند. یک روز برای ونتیلاتور و حتی ماسک که آمریکایی‌ها اخیرا گفتند که اجازه می‌دهیم ماسک را به ایران ببرند، اما اعلام کردیم ما مدت‌هاست که ماسک صادر می‌کنیم، از خواب خوش بیدار شوید

نمکی گفت: در این ایام همکاران بخش صنعت و شرکت‌های دانش بنیان ونتیلاتور و تجهیزات ساختند، دارو‌های مورد نیاز ساختند که داریم آن‌ها را صادر هم می‌کنیم. چه غم‌انگیز که فردی که خودش را اهل قلم و پیشوای سیاست می‌داند، می‌نویسد در کشوری که دوچرخه نمی‌سازیم، می‌خواهیم واکسن بسازیم. ایشان نمی‌داند همین الان در بدنش آنتی‌بادی واکسن‌های رازی و پاستور دارد می‌چرخد. فرد ایرانی نداریم که در حیات باشد و دوره‌ای از زندگی کودکی‌اش را در ایران سپری کرده باشد و در خارج از کشور هم اگر زندگی می‌کند، اما آنتی‌بادی واکسن‌های پاستور و رازی در بدنش نچرخد.

صادق زیبا کلام در صفحه توییتر خود نوشته بود، به نظر شما کشوری که نتوانسته در زمینه تولید یک دوچرخه ساده بچگانه صادراتی داشته باشد و بعد از شصت سال عصاره صنعت خودروسازی اش، پراید و پیکان است، چگونه ممکن است در زمینه تولید واکسن کرونا، تبدیل به یک تولید کننده بین المللی شود؟

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۸
حمایت امسال آقای زیباکلام از آقای حسن روحانی عامل اصلی مشکلات کشور و پراید ۱۳۰ میلیون تومنی و ... غیره است ،
وقتی خود باخته ای ، همیشه باخته ای
این زیباکلام رو مثل ظریف ببرن توو انبار موشکی ، تا ببینه ، ایران می‌تونه چی بسازه ، احمق وطن فروش خائن ، اسراییلی ، داعشی
0
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۲
فکر کنم صادقو با سعید اشتباه گرفتید سعید داداش خوبست برادر
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار