آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۶۸۷

نتایج امیدوارکننده از درمان بیماری کبد با کمک نانوذرات لیپیدی

شرکت آربوتوس بیوفارما نتایج دلگرم‌کننده‌ای از درمان نوعی بیماری کبدی با استفاده از نانوذرات لیپیدی به‌دست آورده است و نتایج این داده‌ها در کنگره بین‌المللی کبد ارائه شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت آربوتوس بیوفارما نتایج دلگرم‌کننده‌ای از درمان نوعی بیماری کبدی با استفاده از نانوذرات لیپیدی به‌دست آورده است و نتایج این داده‌ها در کنگره بین‌المللی کبد ارائه شده است.

 

شرکت آربوتوس بیوفارما (Arbutus Biopharma) در حوزه توسعه نانوذرات لیپیدی برای رهاسازی RNAi فعالیت دارد. این شرکت داده‌های جدیدی را برای برنامه‌های AB-۷۲۹ و AB-۸۳۶ در کنگره بین‌المللی کبد EASL ۲۰۲۱ ارائه داد.

شرکت آربوتوس بیوفارما اعلام کرد که اطلاعات جدیدی در مورد برنامه‌های AB-۷۲۹ و AB-۸۳۶ در کنگره بین‌المللی کبد ۲۰۲۱ انجمن مطالعه کبد اروپا (EASL) ارائه کرده است.

شرکت آربوتوس بیوفارما پنج مقاله به‌صورت پوستر، به‌علاوه یک سخنرانی شفاهی در کنگره EASL ارائه داد. این شرکت داروسازی متمرکز بر ایجاد درمان برای افرادی که از عفونت مزمن ویروس هپاتیت (HBV) B رنج می‌برند بوده و روش‌های درمانی برای مقابله با ویروس‌های کرونا را نیز در لیست فعالیت‌های خود دارد.

ویلیام کولیر، مدیرعامل شرکت آربوتوس بیوفارما اظهار داشت: «با توجه به تمرکز و تعهد ما در ایجاد دارویی برای افراد مبتلا به HBV، خوشحالیم که همه خلاصه مقالات ما برای ارائه در Best of ILCTM انتخاب شده‌اند. در نیمه دوم سال ۲۰۲۱، ما مشتاقانه منتظر شروع دو اثبات فاز ۲ a از آزمایش‌های بالینی مفهوم AB-۷۲۹ و گزارش داده‌های اولیه از هر دو داوطلب سالم و افراد مبتلا به HBV در آزمایش بالینی AB-۸۳۶ فاز ۱ a / ۱ b خود هستیم. با وجود مقادیر گسترده‌ای از داده‌های AB-۷۲۹ که تا امروز توسط شرکت آربوتوس بیوفارما ارائه شده‌است، اطمینان داریم که این دارو‌ها می‌توانند در بیماران HBV به‌عنوان دارو مورد استفاده قرار گیرند.»

آربوتوس یک شرکت بزرگ دارویی است که بازار ۲۰۰ میلیون دلاری دارد. این شرکت روی روش‌های درمان بیماری هپاتیت B کار می‌کند. براساس اظهارات مارک موری، مدیرعامل این شرکت: «فناوری نانوذرات لیپیدی می‌توانند به‌عنوان حامل برای رهاسازی دارو در عفونت‌های ویروسی هپاتیت B مورد استفاده قرار گیرند. این فناوری می‌تواند RNAi‌های مختلف را رهاسازی کند.»

این شرکت معتقد است که درمان عفونت ویروسی هپاتیت B با مکانیسم‌های مختلف انجام می‌شود که شامل راهبرد‌های تحریک سیستم ایمنی بدن بر علیه ویروس می‌شود. این فناوری می‌تواند به‌صورت ترکیبی با دیگر روش‌ها مورد استفاده قرار گیرد. بسیاری عقیده دارند که درمان این بیماری با استفاده از این راهبرد‌ها دور از دسترس نیست.

عفونت هپاتیت B یک بیماری کبدی است که توسط ویروس ایجاد شده و ۲۰ تا ۳۰ درصد از هپاتیت‌های نوع B را شامل می‌شود. این بیماری می‌تواند منجر به سرطان نیز شود. هپاتیت ویروسی نوع B هر سال بیش از ایدز یا مالاریا قربانی می‌گیرد. تعداد مبتلایان به این بیماری در حال افزایش است، به طوری که در سال ۱۹۹۰ بالغ بر ۸۹۰ میلیون نفر به این بیماری مبتلا بودند. این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۱٫۴۵ میلیون نفر رسید.

بازار روش‌های درمان این بیماری تا سال ۲۰۲۱ به رقم ۳٫۵ میلیارد دلار خواهد رسید که رشد ۲٫۳ درصدی را تجربه می‌کند. هر چند برخی معتقدند که نرخ رشد این بیماری بیش از این رقم بوده و در آمریکا به ۱۵٫۴ درصد خواهد رسید. نرخ رشد این بیماری در اروپا تا سال ۲۰۳۳ به ۹ درصد خواهد رسید. شرکت آربوتوس اگر بتواند تنها بخشی از این بازار را تصاحب کند، به سود قابل توجهی خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار