آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۴۰۵
در پی تلاش نیرو‌های امداد؛

هواپیمای مفقود شده روسیه پیدا شد/ نجات همه سرنشین‌ها

هواپیمای مسافربری روسیه که ساعاتی پیش از صفحه رادار محو شده بود در حالی پیدا شد که به رغم فرود دشواری که پشت سر گذاشته است، همه سرنشینان آن سالم هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از اسپوتنیک، امدادگران روسیه می گویند هواپیمای «آنتونوف ۲۸» را که ساعاتی پیش در آسمان سیبری از صفحه رادار محو شد؛ پیدا کرده اند.

ظاهراً هواپیما فرود سختی را تجربه کرده حال آنکه همه ۱۷ سرنشین آن سالم هستند.

این حادثه در آسمان شهر «تامسک» واقع در منطقه سیبری رخ داد و نیروهای امداد فوراً برای رسیدگی به موضوع به منطقه اعزام شدند.

این در حالی است که روز ۱۵ تیر ماه یک فروند هواپیمای آنتونوف ۲۶ روسیه حامل ۲۲ مسافر و شش خدمه پرواز بر فراز منطقه «کامچاتکا» این کشور از صفحه رادار محو شد و تماس‌های برج مراقبت با این هواپیما به جایی نرسید. همه سرنشینان این پرواز کشته شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار