آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۵۵۵

دلتا کرونا جوانان را نشانه گرفته است

خبرگزاری آنسا از افزایش شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در ایتالیا همزمان با گسترش سویه دلتا در بیشتر کشور‌های جهان خبر داد و نوشت: در شرایط کنونی برخلاف گذشته بیشتر نوجوانان و جوانان رده سنی ۱۰ تا ۲۹ سال مبتلا می‌شوند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از این خبرگزاری ایتالیایی، سویه دلتا ویروس کرونا که برای نخستین بار در هند شناسایی شد و اکنون در اکثر نقاط جهان منتشر شده است، ۹۴.۸ درصد موارد را در ایتالیا تشکیل می‌دهد.

«سیلویو بروسافرو» رئیس موسسه بهداشت ایتالیا (ISS) دیروز جمعه گفت که سرایت سویه دلتا میان جوانان، نیروی محرکه افزایش اخیر موارد مبتلا به کووید-۱۹ در ایتالیا است. وی همچنین از استقبال چشمگیر جوانتر‌ها از واکسیناسیون در مقایسه با هفته‌های گذشته خبر داد.

بروسافرو در نشست خبری با هدف ارائه گزارش هفتگی نظارت بر گسترش ویروس کرونا از سوی این نهاد بهداشتی گفت: «نرخ ابتلا در بسیاری از کشور‌های اروپایی در حال افزایش بوده و در ایتالیا نیز وضعیت به همین گونه است». گفته می‌شود در حال حاضر سه هزار و ۸۴۵ شهر در ایتالیا موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داده اند که این رقم ۹۰۰ شهر بیش از هفته گذشته است.

موسسه بهداشت ایتالیا همچنین اعلام کرده است که در حال حاضر سویه دلتا بیشتر نوجوانان و جوانان بین ۱۰ تا ۲۹ ساله را مبتلا می‌کند. براساس پژوهشی که توسط این نهاد بهداشتی ایتالیایی انجام گرفته، سویه دلتا تا تاریخ ۲۰ ژوئیه (۲۹ مرداد) ۹۴.۸ درصد مبتلایان را درگیر کرده است.

رئیس موسسه بهداشت ایتالیا در ادامه سخنان خود افزود: «دز سوم واکسن کووید-۱۹ احتمالا به گروه‌های حساس جامعه ارائه می‌شود، اما در عین حال تاکید کرد هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است».

این در حالی است که «ماریو دراگی» نخست وزیر ایتالیا پیشتر باتوجه به کاهش روند ابتلا و ثابت شدن وضعیت، استفاده از ماسک را در مکان‌های عمومی غیراجباری دانسته و از برنامه‌های این کشور برای رونق گردشگری و بازگشت به شرایط عادی سخن گفته بود.

ایتالیا نخستین کشور اروپایی است که اولین فرد مبتلا به ویروس کرونا را در فوریه ۲۰۲۰ (اسفند ۹۸) گزارش داد و وضعیت به گونه‌ای پیش رفت که تمامی کشور‌های اروپایی مرز‌های خود را به روی آن بستند. تاکنون بیش از چهار میلیون نفر در این کشور به کووید-۱۹ مبتلا شده و بالغ بر ۱۲۸ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار