به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ فراخوان «توانمندی شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه پایش سواحل و دریا» توسط ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شد تا شناختی درست و علمی از ظرفیتهای فناورانه موجود در کشور به دست آید.
این کار با هدف پایش زیربنای مدیریت دانشبنیان در اقتصاد دریامحور، شناخت صحیح از ظرفیتهای موجود در شتابدهندهها، مراکز نوآوری و شرکتهای دانشبنیان مرتبط با دریا و تدوین برنامه جامع حمایت از پروژههای دریایی در ۳ مرحله «احصا توانمندیها»، «برگزاری جلسات تخصصی» و «معرفی به سازمانهای دریایی و جذب حمایتها» اجرایی میشود.
محورهای برگزاری این رویداد و توانمندیها شامل «دادهها و اطلاعات دریایی در بخش دریا، زمین و هواشناسی»، «تجهیزات و زیرساختها (اندازهگیریهای اقیانوسی، زمینشناسی و هواشناسی»، «مدلهای اقلیمی (مدلهای اقیانوسی، هواشناسی و غیره)» میشود.
پایش سواحل و دریا با هدف گردآوری و مدیریت صحیح تمامی مولفههای مربوط به این دو بخش، برای برنامهریزی صحیح اقتصاد دریا محور در کشور ضروری است. گروه توسعه فناوریهای دریایی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر همین اساس در نظر دارد تا با شناخت صحیح از پتانسیلهای موجود در شتابدهندهها، مراکز نوآوری و فناوری و شرکتهای دانشبنیان مرتبط با دریا، برنامه جامع حمایت از پروژههای دریایی خود را در سه مرحله تدوین کند.
مجموعههای علاقمند به همکاری میتوانند در مرحله اول تا تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ توانمندیهای خود در برطرف کردن نیازهای کشور در حوزههای پایش سواحل و دریا را به ستاد اعلام کنند. بر همین اساس، جلسات هماندیشی با هر کدام از مجموعههای متقاضی به صورت مجزا برگزار خواهد شد و در مرحله سوم توانمندیهای عرضه شده با هماهنگی سازمانهای دریایی متقاضی به صورت ماموریت راهبردی به مجموعههای شرکت کننده محول خواهد شد.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه توانمندیهای خود به آدرس اینترنتی http://sat.isti.ir مراجعه کنند.