به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بیش از ۶۵ هزار دز واکسن کووید-۱۹ در ایالت آلابامای آمریکا به دلیل تقاضای پایین هدر رفته و این در حالی است که سویه دلتای ویروس کرونا به سرعت در حال گسترش در کشور است.
بر اساس گزارش «اسکات هریس» افسر بهداشت ایالتی آلاباما، دستکم ۶۵ هزار و ۵۱۱ دز واکسن کووید-۱۹ هدر رفته است. در پی اعلام این گزارش «کامالا هریس» معاون رئیس جمهوری آمریکا این وضعیت را "بسیار تاسف آور" خواند.
هریس در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «شصت و پنج هزار دز واکسن هدر رفته است. این وضع بسیار مایه تاسف است؛ وقتی ما چنین روند واکسیناسیون پایینی داریم، آن هم در شرایطی که شمار بسیاری از مردم جهان هنوز به واکسن دسترسی ندارند».
آلاباما به عنوان یکی از ایالتهای جنوبی آمریکا پایینترین نرخ واکسیناسیون را دارا بوده و تاکنون تنها ۳۴ درصد جمعیت آن هر دو دز واکسن ویروس کرونا را تزریق کرده اند. گفته میشود باتوجه به اینکه تاکنون تنها ۴۴ درصد جمعیت این ایالات جنوبی آمریکا یک دز واکسن را دریافت کرده اند این ایالت رده پنجم را از آخر از نظر میزان واکسیناسیون دارد.
نیوزویک در ادامه نوشت: تردید نسبت به واکسن کرونا به اندازهای در این ایالت شایع است که در یک گردهمایی جمع آوری کمکهای مالی برای جمهوری خواهان، هنگامی که «مارجری تیلور گرین» نماینده این ایالات در مجلس نمایندگان در سخنرانی خود به نرخ پایین واکسیناسیون آلاباما اشاره کرد، با تشویق حضار روبرو شد.
نرخ پایین واکسیناسیون در آلاباما در حالی است که سویه دلتای ویروس کرونا در ایالات متحده به شدت گسترش یافته و به طور فزایندهای افراد واکسینه نشده را تحت تاثیر قرار میدهد.
گزارشها نشان میدهد ۹۷ درصد بیماران مبتلا به کووید -۱۹ بستری شده در بیمارستانهای این ایالت از میان افراد واکسینه نشده هستند. در اواخر ماه ژوئیه (اوایل مرداد)، آلاباما شاهد افزایش ۴۰۰ درصدی بستری شدن در بیمارستانها به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ بود.
گفته میشود آلاباما اکنون به طور متوسط روزانه سه هزار و ۳۰۴ مورد جدید مبتلا و یک هزار و ۷۴۷ مورد بستری را در بیمارستان ثبت میکند.
آمریکا تاکنون بیش از ۳۶ میلیون و ۵۱۸ هزار نفر مبتلا و بالغ بر ۶۳۲ هزار نفر درگذشته ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ را ثبت کرده و همچنان رتبه نخست را در میان سایر کشورهای جهان از نظر میزان ابتلا و مرگ و میر کرونایی دارد.