به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ خصوصی سازی نسخهای بود که بنا داشت اهداف صنعتی کشور را با سرعت بیشتر و البته کیفیت بالاتری به پیش ببرد. اما نظارت درست و فساد ستیزی آن حلقه مفقودهای بود که این روزها بلای جان بزرگترین و با سابقهترین شرکتهای این کشور شده است.
یکی از مصادیق، واگذاری رانتی شرکتهای بزرگ به بخش خصوصی؛ شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به شخصی بود که نه تنها تجربه درخشانی در عرصه مدیریتهای کلان صنعتی ندارد بلکه نقاط تاریکی هم در کارنامه او دیده میشود.
این تصمیم که موجب اخراج کارگران و پرداخت نشدن دستمزدهایشان به مدت ۶ ماه، شده بود، باعث شد تا با اعتراض کارگران و امنیتی شدن جو اعتراضات و همچنین توجه بخش قابل توجهی از فعالین رسانهای و دانشجویان و حتی مسئولین، هیئت داوری حکم خلع ید مالک هفت تپه را صادر کند. اما پس از چندین ماه این حکم نه تنها ابلاغ نشد، بلکه دیگر هیچ کسی از آن سخن نمیگوید. همین اتفاق موجب آن شد تا مالکین این کارخانه با اقدامات تلافی جویانه عرصه را بر کارگران تنگتر کنند.
در همین راستا کارگران شرکت هفت تپه اعتصابات خودشان را شروع کرده اند که امروز سیامین روز این اعتصابات را پشت سر میگذاریم.
به گفته نماینده کارگران معترض؛ تنها خواسته آنها این است که حکمی که هیئت داوری مبنی بر خلع ید مالک هفت صادر کرده است برای اجرا ابلاغ شود تا کارگران این کارخانه بیش از این مورد ظلم قرار نگیرند.
باید منتظر ماند و دید که آیا مسئولین این استان، از جمله دادستان و استاندار این استان آیا واکنشی را به این اعتراضات نشان میدهند یا نه.