کد خبر:۹۵۵۹۶۱
عصر امروز رخ داد؛

سقوط تقریبی ولایت لوگر به دست طالبان

رسانه‌های محلی افغانستان از سقوط اکثر بخش‌های ولایت لوگر، از جمله شهر پل علم، مرکز این ولایت به دست نیرو‌های طالبان خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در جریان پیشروی‌های گسترده طالبان در افغانستان و تسخیر ولایات و شهر‌های بیشتر، شهر پل علم، مرکز ولایت لوگر نیز ظهر امروز به دست نیرو‌های طالبان افتاد.

به گزارش آناتولی، «هما احمدی» نماینده مردم لوگر در پارلمان افغانستان به رسانه‌ها اعلام کرد: شهر پل‌علم مرکز ولایت لوگر ظهر امروز جمعه به وقت محلی به دست طالبان افتاده است. شماری از نیرو‌های امنیتی اسیر و برخی مقامات محلی تسلیم طالبان شده‌اند.

بنا بر گزارش‌های واصله از رسانه‌های محلی، به جز ولسوالی «محمدآغه» این ولایت، همه ولسوالی‌ها در اختیار طالبان قرار گرفته است. شهر پل‌علم، مرکز ولایت لوگر در ۶۰ کیلومتری کابل واقع شده است.

همچنین «عمر شیرزاد» والی ارزگان نیز اعلام کرد: «ما در حال مذاکره با طالبان هستیم. خواسته بزرگان این است که این گروه به اموال عمومی آسیب نرساند، غیرنظامیان کشته نشوند و به مردم آسیبی نرسد. ما می‌خواهیم مشکل به صورت مسالمت‌آمیز حل شود. در حال مذاکره هستیم. باید دید نتیجه چه می‌شود».

یک منبع محلی در ولایت ارزگان که نخواست نامش فاش شود به رسانه‌های محلی اعلام کرد که والی، فرمانده پلیس و چند مقام دیگر این ولایت، با پادرمیانی بزرگان، شهر قلات را به طالبان تسلیم و خود به سوی کابل حرکت کرده‌اند.

به این ترتیب، مرکز ولایت ارزگان نیز بدون درگیری به طالبان واگذار شده، اما طالبان در حالی که به طور رسمی اعلام نکرده که ترین‌کوت را تصرف کرده است، اما گفته‌اند که فرمانداری، مقر پلیس و زندان مرکزی اکنون در دست این گروه است. ویدئو‌های منتشر شده در روز جمعه نشان می‌دهد که طالبان در شهر حضور یافته‌اند.

گفتنی است مراکز ولایت‌های هرات، فراه، بادغیس، غور، هلمند، قندهار، سرپل، سمنگان، تخار، بدخشان، قندوز، بغلان، غزنی، لوگر، زابل، جوزجان، ارزگان و نیمروز به دست طالبان افتاده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار