کد خبر:۹۵۵۹۱۳
لاوروف: مسکو از اوضاع کنونی افغانستان راضی نیست
وزیر خارجه روسیه امروز (جمعه) گفت، مسکو بابت اوضاع و تحولات کنونی در افغانستان راضی نیست و خواستار از سرگیری گفتگوهای صلح است.

به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: ما از اوضاع کنونی در افغانستان رضایتی نداریم و بر این باوریم که گفتگوهای صلح و سازش باید به فوریت از سر گرفته شود.
وی ادامه داد: برگزاری جلسه فوقالعاده شورای امنیت سازمان ملل در میان ناآرامیها در افغانستان تنها زمانی سودمند است که به از سرگیری مذاکرات بین کابل و طالبان منجر شود.
وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: نمایندگان افغان در حال حاضر به دنبال برگزاری یک جلسه اضطراری در شورای امنیت سازمان ملل برای رسیدگی به اوضاع در این کشور هستند. اما فقط زمانی این نشست مثمرثمر خواهد بود که به آغاز مجدد گفتگوهای بین افغانی منجر شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.