آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۵۸۲۸

بلینکن با همتای قطری خود درباره افغانستان گفتگو کرد

وزیر خارجه آمریکا با همتای قطری خود درباره سازش صلح‌آمیز در افغانستان گفتگو کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دوحه، پایتخت قطر محل اصلی گفتگو‌های بین افغان‌ها برای سازش صلح‌آمیز در کشورشان است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر به گفتگو پرداخت و قدردانی خود را بابت شراکت استراتژیک دو کشور ابراز کرد.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: بلینکن همچنین از همتای قطری خود بابت نقش کلیدی دوحه در حمایت از اقدامات برای دستیابی به سازشی قابل مذاکره و با دوام در افغانستان و همچنین تلاش‌های آمریکا برای ایجاد امنیت برای مردم این کشور جنگ‌زده تشکر کرد.

اوضاع در افغانستان همزمان با خروج نیرو‌های آمریکایی و ناتو از این کشور به شدت رو به وخامت است و نیرو‌های شبه‌نظامی طالبان از این فرصت برای تصرف نواحی مختلف افغانستان استفاده کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار