به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ بررسی صلاحیت بهرام عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور امروز یکشنبه سی و یکم مرداد ماه سال جاری در صحن علنی مجلس شورای اسلامی انجام شد.
اغلب نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیان نقطه نظرات خود درباره بهرام عین الهی نشان دادند که با انتخاب وی موافقت دارند و احتمال وزیر شدن عین الهی تا اینجای کار زیاد است.
بهرام عین اللهی متولد ۱۳۳۷ در شهرستان سراب است و دارای تخصص در رشته چشم پزشکی و فوق تخصص قرنیه است و در کنار این دو تخصص عین الهی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
بر اساس آخرین صحبت هایی که عین الهی در صحن علنی مجلس داشت، وی برنامه ویژهای برای مدیریت کرونا در لیست برنامههایش قرار داده و پیشاپیش قول داده است که در انتخاب معاونان، مدیران و رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی تنها به شایسته سالاری توجه میکند.
قریب به اتفاق نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن موافقت با بهرام عین الهی عمدهترین مسائل و معضلات حوزه نظام سلامت کشور را شامل مواردی چون مهاجرت پزشکان، کمبود نیروی متخصص، زیرمیزی گرفتن برخی از پزشکان و افراد شاغل در حوزههای مرتبط و مواردی از این دست میدانند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی معتقدند که سوابق اجرایی عین الهی برای تصدی پست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و ارائه برنامه در راستای رفع مشکلاتی که به آنها اشاره شد، کافی است و وزیر پیشنهادی فعلی میتواند انتظارات فعلی از حوزه نظام سلامت را تا حد زیادی برآورده کند.
موافقان عین الهی همچنین مخالفت معدود نمایندگان را ناشی از دغدغه آنها نسبت به وضعیت فعلی نظام سلامت کشور و مشکلاتی که اغلب مردم با آن روبرو هستند میدانند و در نهایت وی را گزینه مناسبی برای مرتفع کردن این مشکلات میدانند.
یکی دیگر از نمایندگان موافق عین الهی مهمترین حلقه مفقوده نظام سلامت را نبود مواردی از جمله سلامت ارجاع، پزشک خانواده، سطح بندی خدمات، نسخه الکترونیکی، پرونده الکترونیکی سلامت و... میداند و معتقد است تا زمانی که هر بیمار با هر دردی به هر پزشکی با هر تخصصی و نه تنها به یک پزشک بلکه به چند پزشک مراجعه می کند، وضعیت بهداشت و درمان ما همین خواهد بود.
این نماینده وزیر پیشنهادی حجت الاسلام رئیسی را فردی دغدغهمند و دارای برنامه در خصوص موضوعاتی چون پزشک خانواده میداند و میگوید اگر تنها بهرام عین اللهی به پزشک خانواده بپردازد، در حقیقت به ملت ایران، بیماران و نظام سلامت کشور خدمت کرده است.
توجه به مناطق محروم و رفع معضلاتی که مردم در نظام سلامت و دریافت خدمات درمانی با آنها مواجه هستند نیز از جمله دغدغههایی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عینالهی نسبت میدهند.