آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۹۳۲۵
براساس آمار وزارت بهداشت افغانستان

کشته‌شدگان حمله تروریستی فرودگاه کابل به ۱۱۰ نفر رسید

وزارت بهداشت افغانستان از افزایش شمار کشته‌شدگان انفجار‌های کابل به حداقل ۱۱۰ نفر خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، وزارت بهداشت افغانستان تازه‌ترین آمار قربانیان و کشته شدگان انفجار تروریستی روز گذشته در کابل، پایتخت افغانستان را اعلام کرد و در این ارتباط گفت: شمار کشته شدگان انفجار فرودگاه کابل به ۱۱۰ نفر افزایش یافته است.

همچنین گفته شده که حدود ۱۵۰ نفر نیز در این انفجار‌ها زخمی شده‌اند.

روز گذشته دو مهاجم انتحاری گروه تروریستی داعش در افغانستان موسوم به «شاخه خراسان داعش» خود را در میان تجمع کنندگان در جریان عملیات خروج نیرو‌ها در فرودگاه کابل منفجر کردند.

حمله اول در ساعت ۶ عصر به وقت محلی در نزدیک هتل «بارُن» رخ داد و مهاجم انتحاری دیگری خود را در میان تجمع کنندگان در دروازه ورودی «ابی گیت» فرودگاه بین المللی کابل منفجر کرد.

به گفته کارشناسان روز گذشته، مرگ‌بارترین روز برای آمریکا در افغانستان در یک دهه گذشته بوده است.

گروه طالبان این حمله را محکوم کرده و همزمان گفته که در حمله روز گذشته، به افراد این گروه آسیبی نرسیده است.

پنتاگون تاکنون مرگ ۱۳ نظامی این کشور در حملات را تایید کرده است. آخرین آمار زخمی‌ها در میان نظامیان آمریکایی نیز ۱۸ نفر گزارش شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار