آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۰۶۴۱
ماس مطرح کرد

ابراز تمایل آلمان برای بازگشایی سفارت در افغانستان

همزمان با پایان سفر چهار روزه وزیر امور خارجه آلمان به کشور‌های همسایه افغانستان، برلین از احتمال بازگشایی سفارتش در کابل به شرط مساعد بودن شرایط سیاسی-امنیتی خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دویچه وله، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان در پایان دیدار چهار روزه اش از کشور‌های منطقه و همسایگان افغانستان، از تمایل برلین برای بازگشایی سفارت آلمان در کابل به شرطی خبر داد که «این مسئله از لحاظ سیاسی ممکن باشد و شرایط امنیتی اجازه این کار را بدهد».

ماس همچنین با ابراز خوشبینی نسبت به اینکه آلمانی‌ها و متحدان محلی که هنوز در افغانستان هستند؛ قادر به ترک آنجا باشند، گفت: طالبان گفته است که آمادگی دارد به افغان‌ها و حامیان محلی اجازه دهد که به طور قانونی بعد از ۳۱ آگوست از افغانستان خارج شوند.

وی همچنین با اشاره به اینکه گفتگو با طالبان با شروطی همراه است، مدعی شد «طالبان می‌تواند آنچه را می‌خواهد، مطالبه کند. ما الزامات خود را به روشنی مشخص کرده ایم: رعایت و حفظ حقوق بشر، این واقعیت که مردم می‌توانند به ترک (افغانستان) ادامه دهند و اینکه افغانستان پناهگاه هیچ گروه تروریستی نشود».

ماس روز گذشته نیز در اسلام آباد پایتخت پاکستان در اظهاراتی مدعی شده بود: آلمان منتظر تشکیل دولت جدید از سوی طالبان است تا ببیند که آیا آن‌ها به وعده شان مبنی بر تسهیل خروج غیر نظامیانی که خواهان ترک افغانستان از طریق فرودگاه کابل هستند، عمل می‌کنند.

ماس افزوده بود: طالبان قول داده است، اما در روز‌ها و هفته‌های پیش رو، می‌فهمیم آیا می‌توان روی حرف آن‌ها حساب کرد.

وزیر خارجه آلمان همچنین اضافه کرده بود: طالبان خواهان ایجاد یک دولت جدید است و ما متوجه خواهیم شد که آیا شرط مان مبنی بر فراگیر بودن این دولت، رعایت می‌شود.

اتحادیه اروپا با توجه به تسلط طالبان بر افغانستان، خواهان گفتگوی همه جانبه با این گروه است حال آنکه می‌گوید برای به رسمیت شناختن آن‌ها عجله‌ای ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار