کد خبر:۹۶۱۰۳۵
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اعلام کرد؛

وابستگی ۵۰ درصدی صنعت پتروشیمی به پارس‌جنوبی

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تعداد طرح‌های فعال صنعت پتروشیمی در عسلویه را ۱۹ طرح اعلام کرد و گفت: ۵۰ درصد تولیدات صنعت پتروشیمی وابسته به پارس جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از وزارت نفت، بهزاد محمدی شامگاه پنجشنبه (۱۱ شهریورماه) در نشستی که با حضور وزیر نفت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزار شد، با اشاره به اینکه سهم منطقه ویژه پارس از ظرفیت ۹۰ میلیون تنی کنونی تولید صنعت پتروشیمی ۴۵ میلیون تن است، اظهار کرد: عمده محصولات صنعت پتروشیمی صادراتی است.

وی با بیان اینکه خوراک پتروشیمی‌های مستقر در عسلویه از پالایشگاه‌های گاز و یوتیلیتی صنعت پتروشیمی نیز از مجتمع‌های مبین و دماوند تأمین می‌شود، افزود: از مجموع ۲۴ مجتمع پتروشیمی مستقر در منطقه عسلویه ۶ مجتمع بر اساس خوراک گاز طبیعی کار می‌کنند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه وقتی صحبت از نوسانات گاز در زمستان می‌شود ما به عنوان صنعت پایین‌دست نگران می‌شویم، اعلام کرد: هر روز قطعی گاز در صنعت پتروشیمی، ۲۰ میلیون دلار کاهش درآمد برای کشور به همراه خواهد داشت.

محمدی با اشاره به اینکه هم اکنون ۵۰ طرح توسعه‌ای فعال در صنعت پتروشیمی داریم که از این تعداد ۱۹ طرح در عسلویه است، افزود: ۱۶ طرح از این طرح‌ها تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد و ظرفیت تولید پتروشیمی در افق ۱۴۰۴ از ۹۰ میلیون تن در سال به ۱۳۶ میلیون تن و درآمد این صنعت نیز از ۲۱ میلیارد دلار کنونی به حدود ۳۷ میلیارد دلار می‌رسد.

وی، ۱۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از درآمد ۲۱ میلیارد دلار کنونی صنعت پتروشیمی را صادراتی دانست و گفت: مهمترین مشکل این صنعت در عسلویه، بحث زمین است.

وزیر نفت عصر پنجشنبه در نخستین سفر عملیاتی خود، وارد عسلویه شد و پس از حاضر شدن بر مزار شهدای گمنام عسلویه، بررسی طرح‌های گازی و پتروشیمی مستقر در عسلویه را در نشستی با حضور مدیران مربوطه در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در دستور کار قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار