کد خبر:۹۶۲۰۲۹

رکوردشکنی تعداد بستری شدگان کرونا در کردستان

موج پنجم کرونا در کردستان همچنان به طرز وحشتناکی روبه صعود است، به طوری که در یک هفته اخیر رکورد تعداد مبتلایان و بستری شدگان کرونا در استان شکسته شد.

رکوردشکنی تعداد بستری شدگان کرونا در کردستان

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو؛ آمارهای علوم پزشکی استان حاکی از آن است که در موج پنجم کرونا در کردستان، تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا از ۹۰۰ نفر عبور کرده و تخت‌های بیشتری در بیمارستان‌ها پر شدند.

اگرچه امر واکسیناسیون در سطح استان، پس از توقفی چند روزه به علت کمبود واکسن، از روز دوشنبه هفته جاری از سر گرفته شده و تا کنون بیش از ۱۵۲ هزار دُز واکسن کرونا در شهرستان سنندج نیز تزریق شده است اما، وضعیت این شهرستان همچنان به رنگ قرمز بوده و بیشترین تعداد مبتلایان و بستری شدگان را به خود اختصاص داده است.

طبق آمار آخرین وضعیت کرونا در استان، در روز گذشته تعداد مبتلایان شناسایی شده ۵۴۵ نفر و تعداد بستری شدگان نیز ۹۰۳ نفر اعلام شده و این در حالی است که از این تعداد ۵۳۲ نفر در سنندج بستری شده اند.

در حال حاضر شهرستان های سنندج، سقز، مریوان، بیجار، قروه، کامیاران، دهگلان، دیواندره و بانه در وضعیت قرمز کرونایی بوده و سروآباد نیز تنها شهرستان نارنجی رنگ کردستان است.

دکتر ابراهیم قادری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سرعت سرایت کرونا دلتا به صورت شدیدی بالا است و عادی انگاری و عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سوی مردم بسیار خطرناک است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۹۰۰ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند که بی سابقه و نگران کننده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هشدار داد: اگر پیک پنجم به همین شکل ادامه پیدا کند، به طور قطع کمبود تخت و دارو بیش از پیش در استان رخ نمایی خواهد کرد و از پس تامین آن برنخواهیم آمد.

وی رعایت فاصله فیزیکی در فضای باز را امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: تجمع بیش از ۴ نفر در فضای بسته نیز خطر شیوع را بیشتر می کند.

قادری با تاکید بر تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم یادآور شد: باید از ایجاد ازدحام در ادارات و اصناف هم جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار