به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نوزدهمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان با حضور وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و شهاب نوروزیان علم مدیرکل اقتصاد دانش بنیان وتوسعه سرمایه گذاری و دبیر شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان امروز ۲۲ شهریورماه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه نوروزیان به عنوان دبیر شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان دستور جلسه شورای نوزدهم را برای حاضرین قرائت و بررسی هریک از آنها در دستور کار شورا قرار گرفت.
ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری نیز بر لزوم شفاف بودن مختصات مدلهای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در طرحهای کسب و کار تاکید کرد.
در ادامه بررسی طرح توجیهی تولید جوانههای خوراکی و دامی با روش آبکشت (هیدروپونیک) و همچنین بررسی درخواست مجوز ثبت شرکت مشترک با شرکت بهیار صنعت (واحد خوراسگان) در دستور کار شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان قرار گرفت.
در این جلسه معصومه طباطبایی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در خصوص طرح تولید جوانههای خوراکی و دامی با روش آبکشت (هیدروپونیک) تحقق این طرح را زمینه ساز صرفه جویی در مصرف آب و پهنه کشت دانست و اظهار کرد: این طرح در حوزه پیراپزشکی و پزشکی زمینه درآمدزایی مطلوبی دارد و غیر از بحث تولید علوفه برای دام ها، تولید جوانههای خوراکی نیز در دستور کار قرار دارد که سیر اخذ مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو در حال انجام است.
محمدرضا دهقانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد نیز مبحث هیدروپونیک را نیاز امروز کشور دانست و تاکید کرد استان یزد میتواند به قطب هیدروپونیک کشورتبدیل شود.
در ادامه علی رئیس پور مدیرکل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت بر اهمیت تناسب طرحهای کسب و کار با آیین نامه جامع بازار فناوری و سرای نوآوری تاکید کرد و گفت: سناریو نویسی بر روی طرحها و استانداردسازی طرحهای کسب و کار امری ضروری است.
نوروزیان علم نیز طرح مذکور را از حیث مختصات آمایش سرزمینی استان یزد قابل قبول دانست و افزوذ: با توجه به کمبود آب در استان یزد روش آبکشت (هیدروپونیک) اقدامی مثبت تلقی میشود، اما طرح کسب و کار تولید جوانههای خوراکی و دامی با روش آبکشت (هیدروپونیک) نیاز به بروزرسانی دارد و البته با توجه به رتبه واحد یزد، این واحد دانشگاهی میتواند تا سقف ۴ میلیارد تومان بر روی طرحها سرمایه گذاری کند.
در نهایت مقرر شد طرح کسب و کار تولید جوانههای خوراکی و دامی با روش آبکشت (هیدروپونیک) به روزرسانی شده و مجددا در اداره کل اقتصاد دانش بنیان مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد تا در خصوص بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری استان بر روی طرح مذکور، در شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان تصمیم گیری شود.
بررسی درخواست مجوز ثبت شرکت مشترک با شرکت بهیار صنعت (واحد خوراسگان) دستور کار بعدی شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان بود.
اکبر پیرستانی معاون فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (واحد خوراسگان) در این جلسه ضمن اشاره به موفقیتهای شرکت بهیار صنعت در حوزه تخصصی تولید تجهیزات پزشکی آغاز همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان و شرکت دانش بنیان بهیار صنعت را زمینه ساز اتفاقات با ارزش دانست.
عسکری غلامزاده، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه ازاد اسلامی نیز توضیحاتی در خصوص فرآیند همکاری صندوق با طرح مذکور ارائه کرد و در ادامه نوروزیان بر لزوم بررسی بیشتر این طرح و سنجش میزان جذابیت آن برای مشارکت دانشگاه تاکید کرد.
در نهایت و پس از جمع بندی اعضای شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان، کلیات طرح مورد تایید قرار گرفت و مقرر شد پس از ارائه مستندات لازم، بروزرسانی طرح کسب و کار و شفاف شدن ماهیت کامل، در جلسه آتی شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان تصمیم گیری شود.
لازم به ذکر است در این جلسه وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، شهاب نوروزیان علم مدیرکل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری، علی رئیس پور مدیرکل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت، عسکری غلامزاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری، لاله ملک نیا مدیرکل کانونهای صنعت، جامعه و دانشگاه، معصومه طباطبایی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، محمدرضا دهقانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، اکبر پیرستانی معاون فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و نمایندگان حقوقی، حراست، پزشکی و بازرسی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.