محمددوست رئیس بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: با کلید خوردن طرح شهید سلیمانی در آذر ماه سال گذشته، در استان مرکزی ۲ هزار و دویست تیم ۲ تا ۳ نفره تشکیل شد و از مهمترین اقدامات آنها انجام امور مراقبتی است که در قالب ۱۳۴ تیم مشغول به کار هستند.
وی اضافه کرد: تعداد ۶۲۵ تیم حمایتی نیز در جریان اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی شکل گرفت و تعداد اعضای این تیمها ۳ نفره و بالاتر است و عدد تشکیل تیمهای نظارتی هم به ۶۶۰ تیم میرسد.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی گفت: ۴۰۶ تیم رهگیری و همچنین ۱۲ تیم ویژه انجام واکسیناسیون عمومی مردم تشکیل شده است و در مرکز استان با کمک دانشگاه علوم پزشکی این کار مهم را عملیاتی میکنند.
محمددوست تصریح کرد: با توجه به اینکه استان مرکزی دومین استان پیر کشور است و تعداد واکسن خوبی در اختیار ما قرار گرفت و واکسیناسیون عمومی در این استان از ابتدا روند خوبی را داشته است و در حال حاضر متولدین سال ۶۳ و قبل از آن میتوانند واکسن کرونا را دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت مراکز واکسیناسیون استان مرکزی در دو شیفت صبح و عصر ادامه دارد و هر وقت که واکسن بیشتری در اختیار ما بوده است تا پایان ساعت ۱۲ شب نیز در ۲ مرکز مجهز به انجام واکسیناسیون مشغول بوده ایم.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی اضافه کرد: تا کنون بیش از ۶۸۰ هزار دُز واکسن به مردم تزریق شده و تعداد واکسن تزریق شده در مراکز واکسیناسیون استان مرکزی در طول روز ۲ تا ۳ هزار نفر از مردم واکسینه میشوند.
محمددوست گفت: همه بیمارستانهای استان مرکزی تا کنون درگیر کرونا بودهاند و البته روند بستری بیماران رو به کاهش است و یک بیمارستان هم به طور کلی مخصوص بستری بیماران کرونایی است و پیش بینی میکنیم که شیب نزولی در همه بیمارستانهای استان مرکزی ادامه پیدا کند و بیمارستانهای غیر کرونایی از بیماران کرونایی خالی شود.
وی یادآور شد: در طرح شهید سلیمانی از ظرفیت نیروهای مردمی که نیمه تخصصی محسوب میشوند، استفاده میشود و تعداد بیماران مبتلا به قارچ سیاه در استان مرکزی زیاد نیست.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی گفت: با واکسینه شدن ۸۵ درصد از مردم تا حدود زیادی میتوان بیماری کرونا را کنترل کرد و تعداد ابتلاء و مرگ و میرها را کاهش داد و توصیه میکنم که مردم در دریافت واکسن تعلل نکنند.