کد خبر:۹۶۴۷۷۹

مراسم استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد در هفته آخر مهرماه برگزار می‌شود

با توجه به دستورالعمل استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، زمان برگزاری مراسم استقبال از نودانشجویان، هفته آخر مهرماه خواهد بود.

مراسم استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد در هفته آخر مهرماه برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابلاغ کرد.

براساس این دستورالعمل، باید ستاد استقبال از نودانشجویان زیر نظر شورای فرهنگی و به ریاست معاون فرهنگی و دانشجویی و با حضور نمایندگان بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، تشکل‌های دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و نشریات دانشجویی و هیئات مذهبی در تمامی واحد‌های دانشگاهی به منظور برنامه ریزی برای نحوه استقبال از دانشجویان تشکیل شود.

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود، به همراه خانواده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت (حضوری/مجازی)، متناسب با نظر کمیته ملی مبارزه با ویروس کرونا در هر واحد برگزار می‌شود.

در این دستورالعمل تأکید شده است که از ظرفیت اساتید به ویژه اساتید دانش خانواده و مشاوره در انتقال پیام‌های لازم به نو دانشجویان در طول ترم به صورت حداکثری بهره گیری شود.

زمان برگزاری مراسم استقبال از نودانشجویان، هفته آخر مهرماه با تأکید بر حضور نو دانشجویان و خانواده آن‌ها در نظر گرفته شود. غبارروبی و عطر افشانی مساجد و مزار شهداء در واحد‌های دانشگاهی به عنوان اقدام نمادین برای آغاز سال تحصیلی جدید انجام شود.

در حاشیه مراسم استقبال از نودانشجویان باید غرفه‌هایی تعبیه شود تا ضمن آشنایی دانشجویان با بخش‌های مختلف فرهنگی، زمینه ارتباط گیری و ثبت نام برای کانون ها، نشریات، بسیج دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی فراهم شود.

با توجه به ادامه شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و لزوم توجه خاص به سلامت روانی در کنار بهداشت و سلامت جسمی، به منظور استفاده حداکثری از تمامی امکانات و ظرفیت‌های بالقوه دانشگاه از جمله مراکز مشاوره و بهره گیری از اساتید متدین و متخصص، ضروری است اطلاع رسانی کامل در خصوص اهمیت فعالیت مراکز مشاوره و انواع خدمات مشاوره‌ای (از جمله خدمات مشاوره‌ای در فضای مجازی)، ساعات حضور مشاوران جهت ارائه خدمات و .. انجام شود. همچنین به منظور پایش، تشکیل پرونده و ارائه خدمات مشاوره اولیه برای کلیه پذیرفته شدگان در مقاطع (کاردانی و کارشناسی) انجام شود.

همچنین به منظور تعامل و ارتباط مستمر دانشگاه با خانواده دانشجویان، ضمن تشکیل کمیته تعامل دانشگاه و خانواده، کارگاه‌ها و جلسات آنلاین مشاوره خانواده و دانشگاه، بنا به ضرورت از سوی واحد‌های دانشگاهی برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار