آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۳۲۳

۲۷ کشته و مجروح در پی تیراندازی داخل دانشگاهی در روسیه

کمیته تحقیقات روسیه اعلام کرد در پی وقوع تیراندازی داخل دانشگاهی در منطقه سیبری، حداقل ۸ نفر کشته و ۱۹ نفر نیز مجروح شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های روسی امروز (دوشنبه) از وقوع تیراندازی داخل دانشگاه دولتی شهر «پِرم» در منطقه سیبری خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، دانشگاه پرم اعلام کرد که یک شخص مسلح مشغول تیراندازی داخل این دانشگاه است و همزمان تعدادی از دانشجویان و اساتید در سالن اجتماعات مخفی شده‌اند.

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد در پی این تیراندازی چند نفر کشته و تعدادی زخمی شده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، دانشگاه پرم تعداد مصدومان این تیراندازی را ۴ زخمی اعلام کرده و شبکه «الجزیره» نیز به نقل از رسانه‌های روسی می‌گویدحداقل ۴ نفر در این حادثه کشته شده‌اند.

خبرگزاری «اینترفکس» نیز گزارش داد که فرد مسلح در دانشگاه پرم به‌وسیله نیرو‌های امنیتی کشته شده است.

اسپوتنیک همچنین نوشت: «کمیته تحقیقات روسیه می‌گویند که در تیراندازی داخل دانشگاه پرم، ۵ نفر جان باخته و ۶ نفر مجروح شدند. شخص ضارب با نیروی پلیس نیز درگیر شد و از پای درآمد».

هنوز دلیل این تیراندازی و انگیزه شخص ضارب از حمله به دانشگاه پرم مشخص نشده است.

بر این اساس، دقایقی بعد بازرسان روس اعلام کردند شمار تلفات این حادثه به ۸ نفر و مجروحان آن به ۱۹ تن افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار