به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدرسه تلویزیونی ایران، امروز شنبه سوم مهرماه با حضور حمید شاه آبادی معاون سیما، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش سیما و رییس مدرسه تلویزیونی ایران و همچنین مسئولان و مدیرانی از تلویزیون افتتاح شد.
حمید شاه آبادی در سخنانی در زمان افتتاحیه این مدرسه تلویزیونی بیان کرد: در طول این مدت مجدانه و مشفقانه و با تلاش و پشتکار این کار را همت کردید و به اینجا رساندید. در همین چند ماهی که در معاونت سیما حضور داشتم این عزم جدی را دیدم.
وی ادامه داد: طبیعتاً در سیما وقتی ماموریتی اضافه میشود ظرفیت و زیرساخت آن دیده میشود، اما برگزاری مدرسه تلویزیونی ایران بدون پیش نیازهای لازم شروع شد. در همان اسفند ۹۸ که من در رادیو بودم کار برای رشتههای مختلف صورت گرفت.
شاه آبادی با اشاره به یک دستاورد نسبت به مدرسه تلویزیونی ایران تصریح کرد: کارکرد این مدرسه در حوزه عدالت آموزشی است و برترین اساتید در اختیار همه جامعه هستند. همراهی و همدلی دو نهاد صداوسیما و وزارت آموزش و پرورش تجربه ارزشمندی بود و این مدل میتواند الگو و شیوه صحیحی برای آموزش باشد چراکه برآیند همه ظرفیتهاست.
معاون سیما یادآور شد: اینجا جا دارد از دانشآموز ایذهای یاد کنم که برای دانش آموزان دهه ۸۰ الگو شد. امروز دهه هشتادیها هم نشان دادند که راه قهرمان را ادامه میدهند و علی لندی قهرمانی را برای نسل امروز نشان داد و این مشخص میکند راه شهید سلیمانیها ادامه دارد.
وی همچنین با اشاره به تقارن اربعین و دفاع مقدس در این هفته عنوان کرد: این رویدادها و تقارن آنها با هفته اول مهر گشاینده فضای تعلیم و تربیت در کشور است. امروز هر چهار شبکه سیما شبکه چهار، شبکه قرآن و شبکه امید دست به دست هم دادند تا یک بار دیگر خاطره سال تحصیلی را زنده کنند. اگرچه که مدارس هم به سمت بازگشایی برود، اما این تحولی در نظام آموزشی است که نه تنها آموزش را به بهترین کیفیت همراه دارد بلکه نکات تربیتی را هم در خود دارد.
شاه آبادی اضافه کرد: امیدواریم تزکیه و تعلیم هر دو در این فضا وجود داشته باشد و خوشبختانه از جمعیت ۱۵ میلیون دانش آموزش بیش از ۸۵ درصد از این مدرسه استفاده کردند که یک روش درست و اقدام تحولی بود.
احمدی افزادی هم در سخنانی با ارجاع به سخنان معاون سیما گفت: ما با مدرسه تلویزیونی و آموزش مجازی وارد دوران صنعت آموزشی شدیم. جامعه معلمان و فرهنگیان کشور انتظار به حقی دارد که این صنعت آموزشی مبتنی بر رسانه به صورت علمی نهادینه شود. امیدواریم کشور هم به کمک این صنعت بیاید.
کاظمی هم با اشاره به علی لندی اظهار کرد: این اتفاق بسیار ارزشمند و عجیب بود و اقدام این دانشآموز یاد شهید حسین فهمیده را در هفته دفاع مقدس در دلها زنده کرد و نشان داد این نسل اهداف و آرمانهای انقلاب را پیگیری میکند.
در این مراسم پیشنهاد شد که درسی در کتاب فارسی هم به نام علی لندی وجود داشته باشد.
در پایان با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران زنگ مدرسه تلویزیونی ایران نواخته شد.