کد خبر:۹۶۶۴۴۱
عاملی در مراسم آغاز سال تحصیلی:

مدیریت علم و فناوری کشور به مدل حکمرانی جدیدی نیاز دارد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه دو فضایی کردن علم و فناوری باید در اولویت قرار بگیرد، گفت: نیازمند مدل حکمرانی جدیدی برای مدیریت علم و فناوری کشور هستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید رضا عاملی، دبیر شورای انقلاب فرهنگی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه صنعتی شریف گفت: سال تحصیلی جدید را در حالی برگزار می‌کنیم که نزدیک به ۱۷ ماه از شیوع کرونا در کشور گذشته است. برخی از اساتید، دانشجویان و کادر آموزش به دلیل کرونا فوت کرده‌اند و جامعه دانشگاهی رسالت سنگینی در موضوع کرونا و تأمین سلامت جامعه دارد و در آغاز سال تحصیلی جدید انتظار می‌رود مسیر آموزش و پژوهش دانشگاه‌ها با هدف تأمین سلامت جامعه باشد.

وی افزود: کرونا فضایی ایجاد کرده که آموزش به فضای مجازی منتقل شد. ظرفیت فضای مجازی فراگیر، شبکه‌ای و بزرگ است. استفاده از منابع انبوه در کشور و همکاری علمی ایجاد شده است و می‌تواند همکاری دانشگاه‌ها را بیش از گذشته افزایش دهد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فضای مجازی ظرفیت کار گروهی را فراهم کرده است افزود: کرونا موجب ایجاد ظرفیت بزرگ فضای مجازی شده و همچنین برعلم نیز تأثر داشته که بر اساس آن ناچار هستیم مدل حکمرانی علم و فناوری کشور را تغییر دهیم و دکتر زلفی گل خود از جنس تغییر است.

عاملی با بیان اینکه دو فضایی کردن علم و فناوری باید در اولویت قرار بگیرد افزود: نیازمند مدل حکمرانی جدید برای مدیریت علم و فناوری کشور هستیم.

عاملی تاکید کرد: ثبات مهمترین رکن دانشگاه است دانشگاه‌ها نیازمند آرامش هستند تا در یک فضای اطمینان بخش کار خود را که پژوهش است انجام دهند و دانشگاه مرجع مهمی برای حل مسائل کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار