آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۷۲۸۳

تعلیق ۳ ماهه ۲ آژانس هواپیمایی به خاطر گران‌فروشی بلیت اربعین

دو دفتر خدمات مسافرت هوایی به دلیل عدم توجه به توصیه‌های سازمان هواپیمایی کشوری و گران‌فروشی بلیت پرواز‌های اربعین به مدت سه ماه تعلیق شدند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، ارائه قیمت‌ها و فروش بلیت بالاتر قیمت تعیین شده از سوی دو شرکت خدمات مسافرت هوایی آبنوس گشت تهران و شرکت خدمات مسافرت هوایی دور پرواز، محرز و توسط دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات هوانوردی، فعالیت شرکت‌های مذکور به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآمد.

بر اساس این گزارش، بازرسی و نظارت کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری در ایام اربعین به صورت منسجم و مستمر در حال انجام است و کلیه دفاتر خدمات مسافرت هوایی تحت نظارت این سازمان موظفند، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های سازمان هواپیمایی کشوری را رعایت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار