به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، این مقاله با عنوان «چرا شهرهای واقعاً هوشمند برای توسعه بسیار مهم هستند: تهران چگونه از فناوری برای بهبود زندگی شهری و معیشت استفاده میکند» به مقایسه ابعاد برنامه تهران هوشمند (STP) در دستیابی به اثرات بکارگیری فناوری و نوآوری در بهبود کیفیت زندگی شهروندان میپردازد. این گزارش به تلاش برنامه تهران هوشمند برای شناسایی آنچه بیشترین تأثیر را بر کیفیت زندگی شهروندان دارد اشاره کرده و به طرح ابعاد STP شامل پنج طرح شهروند هوشمند و خدمات دیجیتال، برنامه نوآوری شهری، حملونقل هوشمند، محیط هوشمند، انرژی و ایمنی و تحول دیجیتال شهرداری میپردازد.
این مقاله بر اهمیت شناسایی و پیاده سازی رویکردهای نوآورانه و متنوع در هوشمندسازی شهر تهران تاکید دارد و برگزاری رویداد (InnoTehran) که منجر به شناسایی بیش از ۴۰۰ نیاز فنی و عملیاتی شهر تهران شده وامکان ارتباط بین استارتآپها و شرکتها با سازمانهای شهری را فراهم کرده است را دستاوردی بزرگ میداند.
مقالهی «چرا شهرهای واقعاً هوشمند برای توسعه بسیار مهم هستند» با همکاری مشترک دکتر محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران و کلادیو پروویداس، نماینده دائمی سازمان UNDP در ایران، به زبان انگلیسی نوشته شده است.
برای مطالعه مقاله اینجا را کلیک نمایید.